COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Arta masturbarii si Importanta ei

Arta masturbarii si Importanta ei

Arta masturbarii si Importanta ei – o calatorie intima de autodescoperire si placere. Masturbarea este o practica sexuala naturala si sanatoasa, care joaca un rol important in viata noastra sexuala si bunastarea noastra generala. Este o modalitate de a ne conecta cu propriul corp, de a ne explora placerea si de a ne oferi momente de rasfat si relaxare.

Arta masturbarii si Importanta ei

Masturbarea este o arta ce conduce la sentimentul de satisfactie. Actul in sine nu inseamna ca ne inselam partenerul de cuplu, dimpotriva acesta joaca un rol destul de important, deoarece  asigura o intimitate intre partenerii de cuplu atunci cand cei  doi se masturbeaza reciproc sau  unul in fata celuilalt.

Este bine de stiut ca puteti aborda masturbarea reciproca.

Unii barbati considera foarte excitant momentul cand isi gasesc partenerele de cuplu masturbandu-se. 

Tot ce trebuie sa faceti este  sa lasati rusinea si reticenta la o parte, sa incercati ceva plin de nou, sa va condimentati viata sexuala. Actul de masturbare nu este o practica in sine, ci este o arta. Sfaturi in viata de cuplu: Contactul vizual primeaza intotdeauna!

 Mentinand contactul vizual cu partenerul/a este foarte important, deoarece va va face sa va simtiti foarte confortabil, ducand aceasta experienta la superlativ.Arta masturbarii si Importanta ei

Jucariile sexuale si masturbarea

Pot aduce un plus de intensitate pentru masturbarea partenerilor. Jucariile sexuale ofera o stimulare puternica si extra pe care multi dintre noi nu ne-o putem crea. Atat barbatii cat si femeile folosesc jucariile erotice pentru accentuarea placerii. Ele reprezinta sarea si piperul in viata de cuplu,conturandu-se cu o energie sexuala puternica, nemaintalnita pana atunci. Cele mai folosite jucarii erotice ce provoaca o incitare la jocurile sexuale si culmineaza in atingerea intensitati maxime a placerii sunt:

  • vibratoare;
  • dildo-uri;
  • masturbatoare;
  • papusi gonflabile;
  • oua vibratoare;Arta masturbarii si Importanta ei
  • De ce este important vibratorul in viata unei femei?
    Chiar daca a aparut din motive pur medicale, Vibratorul este instrumentul placerii, a relaxarii reducand stresul cu succes. Primul vibrator a aparut in jurul anilor 1880. vibrator electro-mecanic acesta a fost cosiderat drept un obiect electro-casnic ce provoaca placerea. Pe parcursul timpului vibratorul, a intruchipat diferite forme si nuante de culori vii cu un material mai bun imitand foarte bine pielea umana, mai multe functii de vibratii si stimulare adaptandu-si forma in functie de zonele de stimulare.
  • Vibratorul este insusi intruchiparea placeri
    Vibratoarele de ultima generatie, vibratoare hi-tech sunt create cu gratia unei capodopere de arta, realizate din materiale ecologice reprezentand un progres sub aspectul energiei stocate. Anatomia fiecarei femei este unica, drept pentru care vibratoarele high-tech vizeaza punctele fierbinti cu precizie, astfel satisfacand pana si cele mai reticente femei. Folosit impreuna cu partenerul modalitatile de utilizare a vibratorului sunt nelimitate, amplificand senzatia si placerea.  De multe ori sexul necesita pozitii precare si miscari repetitive care din nefericire pot provoca oboseala majora degetelor, gatului sau gurii. Vibratoarele pentru femei va permit sa  aveti placere continua fara prea mult efort.
  •     Importanta folosirii vibratorului din punct de vedere medical
    Una dintre problemele cu care se confrunta femeile este menopauza. Estrogenul protejeaza vaginul, iar atunci cand nivelul de estrogen scade, scade si confortul sexual, conducand la probleme majore. Cu totii vrem sa ne simtim confortabil atunci cand ne bucuram de sex. Putem creste umiditatea vaginala doar crescand fluxul de sange al pelvisului, aceasta fiind modalitatea prin care lucreaza estrogenul. Vibratorul este o terapie cu estrogen, deoarece acesta creste fluxul de sange, imbunatatind sanatatea pelvina.

Incearca produse din gama masturbatoare pentru o experienta realistica a unui vagin.Arta masturbarii si Importanta ei

Este important sa ne deschidem la explorarea si acceptarea propriilor noastre dorinte si fantezii in timpul masturbarii. Putem utiliza diferite tehnici, de la stimularea clitorisului sau a punctului G la utilizarea jucariilor sexuale, pentru a ne amplifica placerea si pentru a experimenta noi forme de stimulare.

Nu exista o modalitate corecta sau gresita de a te masturba – ceea ce conteaza este sa te asculti pe tine si sa faci ceea ce iti aduce placere si confort.

Masturbarea este un act de iubire de sine si de ingrijire personala. Este o modalitate de a ne conecta cu propriul nostru corp, de a ne rasfata si de a ne descoperi placerea. Prin aceasta practica intima, putem experimenta o gama larga de emotii si senzatii, si ne putem imbunatati calitatea vietii sexuale si a bunastarii noastre generale.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara