COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Alege placerea pana la capat!

Alege placerea pana la capat!

Atunci cand alegem sa ne dedicam timp si atentie placerilor noastre, ne deschidem usa catre experiente memorabile si imbogatitoare. A alege placerea pana la capat inseamna sa fim constienti de dorintele noastre, sa ne eliberam de inhibitii si sa ne permitem sa ne bucuram de tot ceea ce ne aduce fericire. In acest articol, vom descoperi modalitati de a ne crea propriul ritual de rasfat, vom explora tehnici de imbunatatire a placerii sexuale si vom invata sa ne acordam importanta si atentie intr-o lume in care suntem adesea absorbiti de obligatii si presiuni externe.

Alege placerea pana la capat!

Un plus de placere-stimularea clitoridianabutterfly_vibrator

O femeie care are parte de o stimulare a clitorisului va fi mult mai relaxata, fericita si va simti o placere ce nu poate fi descrisa in cuvinte.

Produsele aparute si disponibile la noi in magazin satisfac orice preferinta cand e vorba de o stimulare intensa a clitorisului.

Unele femei considera aceasta tehnica un tabu, dar pentru majoritatea doamnelor sau domnisoarelor stimularea clitorisului nu mai e ceva neobisnuit, ci un lucru absolut normal si obisnuit. Placerea poate deveni la fel de excitanta ca un oral. Precizam ca orice barbat care isi doreste sa isi faca partenera fericita poate achizitiona orice fel de stimulator care ar putea ajuta la satisfacerea acesteia.

Inelul pentru stimularea clitoridiana e confectionat dintr-un silicon rezistent, delicat si placut in momentul contactului cu pielea.

Inelul e o varianta foarte buna pentru toti barbatii care doresc sa isi satisfaca in totalitate partenera, avand un design elegant si confortabil, provoaca un orgasm intens partenerei. Acesta poate fi colorat cu nuante deosebite sau transparent, insa ceea ce il face special e aspectul jucaus.Inelul nu cauzeaza sub nicio forma reactii adverse pe pielea sensibila si delicata a penisului, prin urmare veti avea parte doar de momente placute. Menit sa provoace placere ambilor parteneri, acest inel va spulbera monotonia din viata sexuala. De asemenea, puteti experimenta diverse pozitii interesante pentru senzatii de vis.

Mai umeda, si mai multa placere!Lubrefiata-placere intensa

In momentul actului sexual este posibil ca zona vaginala sa devina uscata, iar in aceasta situatie nu va ramane decat sa adaugati o cantitate mica de gel lubrifiant, convenabil pentru ca zonele vaginale sa fie umede pentru un plus de placere, prevenirea ranilor si pentru posibilitatea de a incerca pozitii variate. Lubrifiantul va face sexul mai placut decat v-ati fi imaginat vreodata. Fiind de foarte multe feluri si arome, acopera toate gusturile si capriciile pentru fiecare act sexual in parte, fie ca alegem sexul oral sau anal. Pentru ca sexul oral sa fie distinct si partenera sau partenerul sa simta un gust aparte si sa nu mai fie inhibat sunt indicati lubrifiantii aromati. Asadar, lubrefiantii pot fi folositi pentru toate tipurile de sex cat si pentru stimularea clitoridiana si a sfarcurilor, dar sa nu uitam ca si pentru majoritatea jucariilor erotice ce nu aluneca satisfacator.

Igiena jucariilor- prelungeste placerea

O jucarienecuratata poate transmite un virus sau daca suferiti de vaginism sau de alta problema medicala, riscati sa va re-infectati, de aceea este obligatoriu ca orice obiect ce intra in contact direct cu corpul dumneavoastra sa fie perfect curatat si igienizat pentru a inlatura cu succes bacteriile. Cea mai buna metoda de curatare pentru un materiale precum cauciucul,sticla,latexul si metalul e un spray concentrat.

Lubrifiant Noi va recomandam ca inainte si dupa fiecare intrebuintare sa curatati bine jucaria sexuala cu Hot Clean si sa asteptati 30 se secunde sa actioneze si apoi stergeti sau clatiti cu apa. Vedeti cat de simplu e sa va bucurati fara alte griji si sa traiti intens fiecare clipa fara ca vreo problema sa va intunece momentele placute!

Alege sa iti oferi placerea pana la capat si descopera cat de minunat poate fi sa traiesti fiecare moment in deplinatatea sa.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara