COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Idei Racoritoare pentru Un Sex Fierbinte de Vara

Idei Racoritoare pentru Un Sex Fierbinte de Vara

In timpul verii, caldura torida poate pune la incercare energia si pasiunea in dormitor. Dar nu-ti face griji, pentru ca exista numeroase idei racoritoare pentru a transforma sexul intr-o experienta fierbinte si satisfacatoare chiar si in cele mai calduroase zile. De la jocuri senzuale la utilizarea de accesorii speciale, iata cateva idei care te vor ajuta sa racoresti atmosfera si sa iti intensifici placerea sexuala in timpul verii.

Idei Racoritoare pentru Un Sex Fierbinte de Vara!

chiar si in timpul verii fierbinti, poti avea parte de o viata sexuala plina de pasiune si satisfactie.

Idei-Racoritoare-pentru-Un-Sex-Fierbinte-de-VaraIn zilele in care temperatura depaseste limita de caldura, gandul de a va atinge de partenerul infierbantat si transpirat, nu pare o idee atractiva. Dar noi va asiguram ca si in caldura verii, pasiunea dumneavoastra poate fi mai fierbinte decat incalzirea globala!

Idei-Racoritoare-pentru-Un-Sex-Fierbinte-de-Vara-pozitie

  • 1. Nu faceti miscari inutile!

Daca sunteti foarte infierbantat si nu suportati pe piele nici macar imbracamintea, iar unicul lucru de care doriti sa va lipiti este aerul conditionat, incercati sa faceti sex intr-o pozitie in care corpurile voastre sa aiba un contact fizic minim unul cu celalalt.

Idei-Racoritoare-pentru-Un-Sex-Fierbinte-de-Vara-inelPozitia cainelui si a stelutei de mare, sunt o algere excelenta pentru o noapte incendiara. Iar daca doriti senzatii mai intense, folositi Inelul cu Vibratii Lia Love Ring, el va face totul pentru dumneavoastra, nu va trebui sa pierdeti timpul pe miscari active.

  • Idei-Racoritoare-pentru-Un-Sex-Fierbinte-de-Vara-articol2. Economisti apa!

In caldura verii, vreti sa stati non-stop in dus, ca sa va racoriti! Economsiti apa de la dus, facand dusul impreuna! Acesta este un moment perfect pentru a testa senzatii noi. Luati cu voi Vibratorul Hi-Tech G-Vibe, pentru a va explora corpurile reciproc prin descoperirea unor zone erogene noi foarte sensibile. Bucurati-va de un preludiu de neegalat!

  • 3. Folositi magia!

Seara se lasa o vreme racoroasa si este pacat sa pierdeti prospetimea acestui timp prea scurt! Deci, de ce sa nu iesiti la o plimbare romantica, luand cu sine Vibratorul Hi-Tech We-Vibe 4 Plus, ce se poate controla cu orice smartphone de la distanta.

Idei-Racoritoare-pentru-Un-Sex-Fierbinte-de-Vara-we-vibe

Aveti posibilitatea sa va tineti de mana si in acelasi timp sa impartasiti fanteziile erotice. Aceasta plimbare va reimprospata corpul si relatia dumneavoastra iar vibratorul va incalzi pasiunea si va pregati partenera pentru o noapte fantastica!

  • Idei-Racoritoare-pentru-Un-Sex-Fierbinte-de-Vara-gheata4. Gheata!

Stimulati zonele erogene sensibile cu rece.

Gheata sau dildo-ul din sticla rece plasat pe zonele Idei-Racoritoare-pentru-Un-Sex-Fierbinte-de-Vara-dildoerogene, ajuta sa experimentati placerea extrema de stimulare termica. Aceasta placere orgasmica proaspata, atat pe exterior cat si pe interior, va fi modalitatea preferata de salvare contra caldurii.

 

  • 5. Rece si alunecos!

In cazul in care nu va ajunge senzatii proaspete, folositi un lubrifiant cu efect de racire. Senzatia de rece si excitare se vor contopi pe zonele erogene impreuna cu Lubrifiantul cu Efect de Racire Waterglide. Acest lubrifiant ofera confort si va prelungi timpul actului sexual.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara