COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Bile Vaginale. Ce sunt acestea si ce beneficii au? 1

Bile Vaginale. Ce sunt acestea si ce beneficii au?

Bile Vaginale. Ce sunt acestea si ce beneficii au? 

Bilele vaginale, numite si bile Kegel sau bile Ben Wa sunt niste jucarii erotice care te ajuta sa intaresti muschii vaginali. De asemenea, aceste jucarii pot oferi chiar placeri sexuale neimaginamile, de la mici gadilituri placute la orgasme intense. Partea buna este ca nici nu trebuie sa faci mari eforturi!

Bile Vaginale. Ce sunt acestea si ce beneficii au? 2Bilele vaginale sunt originare din Japonia anilor 500 d.Hr. Acestea erau confectionate din metal si aveau mercur in interior. Miscarea mercurului provoca mici vibratii care duceau la orgasm. Gheisele au observat ca senzatia bilelor plutind liber in vagin si masand constant peretii vaginali, intensifica excitatia sexuala.

Muschii vaginali sunt o parte importanta a corpului unei femei. Acestia sunt in forma inelara si sunt supusi unor schimbari in timpul actului sexual si al nasterii. In timp, isi pot pierde elasticitatea, ceea ce reduce sensibilitatea in timpul activitatilor fizice. Dar daca incepem sa-i antrenam, actul sexual va fi mai distractiv, iar partenerul va fi literalmente in al noualea cer.

Vaginul este un organ extrem de rezistent. Faptul ca poate sa treaca un copil prin el si totusi sa revina la forma initiala (mai mult sau mai putin) este foarte impresionant. In orice caz, oricat de rezistent ar fi, cu ajutorul unor bile kegel il poti intari mai mult.

Pe masura ce timpul a trecut, bilele vaginale au devenit un adevarat studiu pentru profesionistii din domeniul medical si cercetatori, care au descoperit ca bilele Ben Wa ofera placere, dar au si multe beneficii pentru sanatate. In ziua de azi, popularitatea bilelor vaginale in randul populatiei a crescut odata cu aparitia seriei Fifty Shades of Grey.

Cum functioneaza bilele kegel?

Bile Vaginale. Ce sunt acestea si ce beneficii au? 3In functie de greutatea acestora, bilele se misca in interiorul vaginului si, eventual, incep sa alunece in jos. Aceasta miscare usoara a bilelor in interiorul vaginului, va determina strangerea muschilor. In functie de sensibilitatea ta, vei incepe sa te simti excitata.

Unele bile Kegel vin cu sfoara, altele nu. Unii prefera versiunea cu snur a bilelor pentru a se asigura ca le pot trage afara cu usurinta, dar nu trebuie sa aveti motive de ingrijorare. Este nevoie doar sa impingeti sau sa faceti o miscare brusca si bilele vor iesi usor.

De regula, bilele vaginale au dimensiuni reduse si gramaje diferite si pot fi folosite atat ca jucarii sexuale, pentru a creste placerea, cat si ca dispozitiv medical, pentru antrenarea muschilor vaginali si pelvieni.

Sunt doua tipuri de bile kegel:

  1. Mecanice. Acestea au niste bile mai mici in interior dintr-un material rigid si greu, deobicei din metal numite bile de greutate. Cand te misti, bilele de greutate se misca si ele si se izbesc de „zidul” bilelor in care se afla. Astfel, vei obtine o mini-vibratie si vaginul tau se va contracta. Aceste contractii tofiniaza muschii vaginali. Acesta este mecanismul folosit din antichitate.
  2. Electronice. Exista in zilele noastre si bile kegel cu vibratii. Acestea nu trebuie neaparat sa fie grele, deoarece nu au nicio bila in interior. Este sunt prevazute cu vibratii care tonifiaza muschii vaginului. Toate aceste bile au o telecomanda wireless prin care se controleaza vibratiile.

Ce sunt exercitiile kegel?

Bile Vaginale. Ce sunt acestea si ce beneficii au? 4Exercitiile kegel sunt miscari subtile prin care muschiii vaginului se contracta iar apoi se relaxeaza. Aceste miscari intaresc muschii vaginului care sunt responsabili pentru sanatatea vaginului tau. Sunt recomandate in special femeilor dupa nastere si celor care pierd urina cand stranuta sau rad.

Inainte de aface exercitii cu bile vaginale Kegel este necesar sa va goliti vezica. Ca incepator, ar trebui sa gasiti un loc linistit si privat unde sa va asezati inainte de a face exercitiile. Pe masura ce exersati, veti descoperi ca le puteti face oriunde. Incordati muschii podelei pelviene si numarati pana la 3, apoi faceti la fel relaxand muschii. Exersati pana reusiti sa mentineti incordati pana la 10 secunde.

Daca faceti exercitii cu bile vaginale Kegel in mod regulat, va puteti astepta la rezultate in aproximativ cateva saptamani. Pentru beneficii continue insa, trebuie sa faceti exercitiile Kegel o parte permanenta a rutinei zilnice. Nu va descurajati daca totusi nu vedeti imediat rezultatele dorite. Potrivit Clinicii Mayo, exercitiile Kegel pot dura pana la cateva luni pentru a avea un efect asupra incontinentei urinare.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara