TERMENI SI CONDITII

Prezentul magazin online www.aventurierotice.ro cuprinde  informatii de orice fel in special texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri si reclame, care constituie continutul magazinului ce este proprietatea companiei Signal Up SRL. Preluarea continutului site-ului integrala sau partiala este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala. Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, Contractul de vanzare se incheie in limba romana. Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către orice vizitator sau cumparator constituie acceptarea prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora. Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre cumparator si societatea noastra, Signal Up va fi stocata pentru un timp limitat si se va folosi numai in scopul intocmirii actelor de vanzare si pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare. Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”. Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. Societatea noastra  accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document  termeni folositi cu majuscule vor avea, intelesurile specificate mai jos:
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor efectuate de catre SC SIGNAL-UP SRL, prin intermediul magazinului virtual www.aventurierotice.ro, catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor ave urmatoarele semnificatii:
    UTILIZATOR: reprezinta  orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul nostru www.aventurierotice .ro.
   VANZATOR: Signal Up SRL. cu sediul in municipiul IASI, str. Silvestru, Bl. L 2-3, Parter, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/1325/2007, C.I.F. RO21659340, SI

! Articolele pot fi preluate de pe Aventuri Erotice cu citarea sursei si link catre articol.

Lasă un răspuns