POMPE VACUUM

Categorii

Afișez 1 - 20 din 89 de rezultate

Afișez 1 - 20 din 89 de rezultate

In categoria Pompe Vacuum intalnim pompe pentru stimularea clitorisului, pompe pentru sani respectiv pompe vacuum pentru penis. Pompele pentru clitoris stimuleaza circulatia sanguina si o data cu cresterea fluxului sangvin se mareste sensibilitatea labiilor si a clitorisului. Dupa ce aplicati pompa peste labii si clitoris, puteti da drumul treptat la vibratii (bineinteles, daca si pompa este prevazuta cu vibratii) si sa pompati in acelasi timp pentru a obtine orgasm dupa orgasm. Intensifica placerea resimtita in timpul actului sexual favorizand obtinerea de orgasme multiple!

O alternativa mai putin costisitoare si fara interventii chirurgicale sunt pompele pentru marirea sanilor, ce au crescut în popularitate în ultimii ani datorita efectelor acestora destul de evidente. Acestea functioneaza pe baza de vid, ele aspirand grasimea si fluidele spre tesutul mamar pentru ca acesta sa isi mareasca volumul, iar apoi sanul sa se mareasca in volum si sa isi schimbe forma. Prin aspirare se extinde si tesutul mamar la maxim si creste productia de colagen pentru ca pielea sa fie mai elastica. Astfel sanii devin mai fermi si nu vor fi lasati.

Pompele cu vacuum sunt destinate barbatilor care isi doresc un penis mai mare si celor care vor sa isi imbunatateasca viata sexuala. Orice barbat se simte mandru cu un penis mai mare si mai puternic cu care isi poate impresiona partenera de viata si nu numai. Chiar daca aceasta iti va spune ca marimea e acceptabila, n-o crede! Daca penisul tau va avea marimi impresionante si erectiile vor fi tari si de durata, abia atunci partenera va fi in totalitate satisfacuta!