BILE SEXSHOP

Categorii

Afișez 1 - 20 din 119 rezultate

Afișez 1 - 20 din 119 rezultate

Produse din categoria bile sexshop

Una dintre cele mai bune si simple metode prin care se lucreaza muschii pelvini recomandata de medici este folosirea bilelor vaginale. Acestea sunt jucarii sexuale ce ajuta la intarirea si tonifierea muscularei zonei pelviene, la cresterea placerii si stimularea sexuala. Este deosebit de important sa nu lasam musculatura sa se atrofieze si sa avem un program de exercitii fizice pe care sa il efectuam intr-un mod regulat. Cu toate ca acesta nu este un subiect care sa fie dezbatut in fiecare zi si de catre toata lumea, insa muschii pelvieni au nevoie de astfel de exercitii care pot aduce multiple beneficii. Nu se acorda prea mare importanta musculaturii acestei zone in tinerete, asadar ea va deveni vitala pentru sanatatea sexuala si a aparatului urinar pe masura ce inaintati in varsta.

Cresterea controlului asupra vezicii urinare si stoparea incontinetei urinare, reducerea riscului de prolaps uterin, tonifierea muscularii vaginale si un mai bun control in timpul actului sexual sunt cateva din beneficiile exercitiilor cu bilele vaginale. Trebuie retinut si faptul ca orgasmul va deveni mult mai puternic si mai intens! Majoritatea bilelor vaginale au atasat un fir din material textil sau silicon care asigura retragerea acestora din vagin intr-un mod sigur, comfortabil si igienic. Nu conteaza cat timp le utilizati, fie 10 minute sau o jumatate de ora ori cat doriti dumneavoastra. Atata timp cat bilele sunt inauntru, musculatura va lucra. Bilele vaginale sunt de obicei sub forma de doua bile unite intre ele dar pot sa fie si sub forma de o singura bila, sau sirag de trei sau patru bile.

Pentru inceput este bine sa se foloseasca modelele cu una sau doua bile. Sunt mai usor de controlat, de manevrat si vibratiilor lor sunt mai usor de suportat. Sunt confectionate dintr-o diversitate de materiale, iar cele din metal sau sticla sunt mai grele si necesita mai multa experienta dar sunt cele mai usor de curatat si igienizat, insa cele din plastic au un pret avantajos. Se recomanda alegerea unui anumit fir de retragere prin care se unesc cele doua bile, cele cu fir de silicon fiind mai de durata si mult mai usor de igienizat decat cele cu fir textil.

Folosirea unui set de bile vaginale este un pas pe care il faceti pentru sanatatea intregului organism! Bilele anale sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor, iar la inserare trebuie sa fiti foarte atenti si sa aveti mult timp la dispozitie, rabdare, si foarte mult lubrifiant. De fapt, bilele anale sunt menite a fi inserate în anus în timpul jocului sexual si scoase în punctul orgasmului pentru ca atunci cand sunt indepartate, multe persoane gasesc acest lucru foarte placut si excitant. Astfel, pentru o placere exploziva, se recomanda sincronizarea scoaterii bilelor din anus cu orgasmul. Dar cel mai important lucru este folosirea lubrefiantului, ce se aplica pe toata suprafata bilelor.