PREZERVATIVE

Categorii

Afișez 1 - 20 din 52 de rezultate

Afișez 1 - 20 din 52 de rezultate

Prezervativele noastre sunt de cea mai buna calitate, concepute pentru fiecare forma si dupa necesitatile celui mai pretentios barbat. Prezervativele va ajuta sa va mentineti viata sexuala sigura si sanatoasa, fara a va compromite momentele de placere. Acestea sunt de diferite marimi, clasice, cu arome, pentru intarzierea ejacularii si marirea excitatiei sexuale sau special create pentru sexul anal. Textura lor e una extra fina si matasoasa de culoarea pielii sau realizate in latex natural cu varf colector avand o lubrefiere ce va asigura o alunecare si o sensibilitate sporita pe parcusul intregului act sexual. Prezervativele cu proeminente pe suprafata sunt pentru o stimularea intensa a partenerei dumneavoastra! Produsule sunt testate dermatologic si sunt foarte bine tolerate de zonele intime atat ale barbatilor, cat si ale femeilor.

Prezervativele au rol contraceptiv, ceea ce inseamna ca impedica spermatozoizii sa ajunga in vaginul partenerei. Prezervativele sunt cel mai folosit mod de contraceptie. Aceasta se datoreaza faptului ca ele sunt accesibile tuturor din punct de vedere financiar si faptului ca sunt unele o modalitate de contraceptie foarte eficienta.

Diferite tipuri de prezervative

Prezervativele sunt unele din cele mai cumparate produse dintr-un sex shop. Ele pot satisface orice dorinta si curizoitate, deoarece acestea sunt de foarte multe feluri. De la prezervative cu gust, cu striatii, prezervative ce combaterea ejacularii precore pana la cele clasice, orice tip de prezervativ doriti, la noi il veti gasi.