COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Suport pentru clienți

Echipa noastră este întotdeauna aici pentru a vă ajuta

Comenzi și Livrare

În general, timpul necesar pentru a primi o comandă este de 24 ore, dar acesta depinde de mai mulți factori, cum ar fi locația, metoda de livrare, disponibilitatea produselor și timpul de procesare al comenzii. 

Accesați site-ul și căutați butonul “Înregistrare”, “Creează cont” sau o opțiune similară.

 1. Introduceți informațiile personale solicitate, cum ar fi adresa de e-mail, numele și parola.

 2. Confirmați adresa de e-mail prin intermediul unui link de activare trimis pe adresa de e-mail furnizată.

 3. Completarea informațiilor suplimentare solicitate, cum ar fi adresa de livrare sau preferințele de marketing (opționale).

 4. Finalizați procesul de creare a contului prin aprobarea termenilor și condițiilor site-ului.

Este important să furnizați informații corecte și precise în timpul procesului de înregistrare pentru a evita orice probleme în viitor. De asemenea, vă recomand să alegeți o parolă puternică și unică pentru contul dvs. și să o păstrați în siguranță.

 
 1. Accesați site-ul sau aplicația web a magazinului online și conectați-vă la contul dvs.

 2. Accesați secțiunea “Comenzi” sau “Istoricul comenzilor” și găsiți comanda la care doriți să schimbați adresa de expediere.

 3. Dacă comanda este încă în stadiul de procesare, ar trebui să puteți modifica adresa de expediere făcând clic pe butonul “Modifică” sau “Schimbă adresa”.

 4. Dacă comanda a fost deja expediată, nu mai puteți modifica adresa de expediere prin intermediul site-ului. În acest caz, trebuie să contactați serviciul de asistență pentru clienți al magazinului online și să solicitați modificarea adresei de expediere.

Asigurați-vă că furnizați informațiile corecte și complete pentru noua adresă de expediere și verificați informațiile înainte de a finaliza modificarea. De asemenea, este important să acordați atenție termenilor și condițiilor magazinului online referitoare la modificarea adresei de expediere, precum și la eventuale costuri suplimentare.

Pentru a urmări starea comenzii tale, va trebui să accesezi site-ul web al magazinului online sau al companiei de livrare. În general, următorii pași pot fi urmați pentru a verifica starea comenzii tale:

 1. Conectează-te la contul tău de pe site-ul magazinului online sau al companiei de livrare.

 2. Accesează secțiunea “Comenzi” sau o secțiune similară din profilul tău.

 3. Găsește comanda pe care dorești să o urmărești și fă clic pe ea pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Verifică starea comenzii. Aceasta poate fi una dintre următoarele: comanda plasată, comanda procesată, comanda livrată, comanda anulată sau comanda returnată.

 5. Dacă comanda ta a fost livrată, poți verifica și numărul de urmărire, care îți va permite să vezi unde se află coletul tău în timp real.

Dacă nu poți găsi informațiile despre starea comenzii tale pe site-ul magazinului online sau al companiei de livrare, îți recomand să contactezi serviciul de asistență pentru clienți la numărul de telefon 0784110110 pentru a obține informații actualizate despre starea comenzii tale.

Dacă ați plasat o comandă pe un site și ați furnizat informațiile cardului de credit, magazinul online poate stoca aceste informații în scopul procesării plății. Magazinul este dotat cu un inalt sistem de securitate. Informatiile dumneavoastra sunt pastrate in siguranta si nu vor fi divulgate unor terte parti.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, oriunde pe teritoriul Romaniei in termen de 1-2* zile lucratoare de la primirea comenzii.

 • Tarifele percepute pentru transport sunt fixe indiferent de locatia dvs.
 • Veti fi contactat de unul dintre agentii curieratului cu cateva ore inainte de a se face livrarea. In cazul in care nu sunteti la adresa indicata ii puteti redirectiona catre noua dvs. locatie.

Toate produsele noastre sunt expediate in cutii mate care nu dezvaluie continutul si nu sunt marcate cu logo-ul nostru sau orice alt element ce poate trada interiorul. Expeditorul este firma SC SIGNALUP SRL si nu AventuriErotice.

Retururi și Schimburi

Produsele comandate prin intermendiul site-ului www.aventurierotice.ro pot fi returnate sau schimbate cu alte produse, in termen de maxim 21 zile lucratoare de la data primirii, conform legii.

In cazul in care produsele achizitionate care nu corespund caracteristicilor comandate (culoare, material, dimensiune, etc. ), clientul are obligatia de a contacta telefonic vanzatorul  pentru a solutiona problema.

Returnarea produselor poate fi solutionata prin inlocuirea/schimbarea cu alte produse similare si cu acelasi pret sau prin achitarea/restituirea unor diferente dupa caz.

Restituirea sumei platite de client la primirea produselor din care se scad costurile de transport si manipulare se va face in termen de maxim 30 de zile. 

Returnarea produselor se face in termen de 21 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul siteului www.aventurierotice.ro sunt produse de uz intim si din acest motiv rugam clientul sa tina cont ca nu pot fi returnati banii si nu se pot schimba produsele in cazul in care sunt returnate intr-o stare inadecvata.

Produse pot fi returnate numai  in ambalajul original, nefolosite si intacte.

 In cazul in care produsele achizitionate care nu corespund caracteristicilor comandate (culoare, material, dimensiune, etc. ), clientul are obligatia de a contacta telefonic vanzatorul  pentru a solutiona problema.

Returnarea produselor poate fi solutionata prin inlocuirea/schimbarea cu alte produse similare si cu acelasi pret sau prin achitarea/restituirea unor diferente dupa caz.

În astfel de situații, este important să contactezi magazinul online sau compania de livrare imediat pentru a-i informa despre situație și a cere o soluție.

Vom solicita dovezi ale deteriorării, cum ar fi fotografii sau descrieri detaliate ale problemelor întâmpinate cu comanda. Vom solicita returnarea produsului deteriorat pentru a primi o înlocuire sau rambursare.

Este important să urmezi instrucțiunile și să păstrezi toate informațiile și documentele referitoare la comanda ta și produsul deteriorat primit pentru a putea rezolva problema cât mai repede posibil.

Returnarea se va face prin trimitrea produselor catre societatea Signal Up la adresa: Strada Silvestru 3, Iași 700090 .

Pentru a primi suport pentru clienți, ne poți contacta le numarul de telefon 0784110110 sau la adresa email [email protected]

Asigură-te că descrii problema în detaliu și că ai la îndemână toate informațiile relevante, cum ar fi numărul comenzii sau numărul de urmărire a livrării.

Dacă ai introdus o adresă de expediere incorectă, trebuie să contactezi magazinul online sau compania de livrare imediat pentru a-i informa despre situație și a solicita o soluție.

Dacă ai primit deja un număr de urmărire a livrării, încearcă să verifici starea comenzii și să contactezi compania de livrare pentru a solicita modificarea adresei de expediere.

În multe cazuri, compania de livrare poate fi capabilă să modifice adresa înainte ca coletul să fie livrat la adresa greșită.

Dacă comanda ta nu a fost încă expediată, poți să contactezi magazinul online și să soliciti modificarea adresei de expediere.

Dacă dorești să modifici sau să anulezi o comandă după ce ai trimis-o, este important sa ne contactezi cât mai curând posibil.

În funcție de stadiul procesului de livrare a comenzii, este posibil să poți să modifici sau să anulezi comanda.

Dacă comanda ta nu a fost încă expediată, putem modifica sau anula comanda.

Dacă comanda ta a fost deja expediată, dar nu a ajuns încă la destinație, ar trebui să contactezi compania de livrare și să vezi dacă este posibil să modifici sau să anulezi comanda.

Dacă comanda ta a ajuns deja la destinație, nu va mai fi posibil să o anulezi sau să o modifici.

În acest caz, ar trebuie sa ne contactezi pentru a discuta opțiunile disponibile pentru a soluționa orice problemă întâmpinată cu comanda ta.

Da, în multe cazuri este posibil să poți precomanda un articol care este epuizat.

Precomanda implică plasarea unei comenzi pentru un articol care nu este încă disponibil pentru livrare, dar care va fi disponibil în viitorul apropiat.

În cazul în care un articol este epuizat, oferim opțiunea de precomandă pentru a permite clienților să plaseze o comandă pentru articol atunci când acesta va fi disponibil din nou.

Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara