Oricine poate avea  jucaria sexuala preferata si astfel magazinul erotic AventuriErotice  vine in intampinarea cerintelor si dorintelor celor mai exigente gusturi! Masturbatoarele sunt create din materiale extrem de moi si placute la atingere,  fabricate dintr-un material foarte flexibil dar in acelasi timp foarte rezistent. Masturbatoarele sunt ultra realiste si sunt in forma de gura, anus sau vagin.

Categoriile jucariilor erotice sunt formate din cele pentru femei, barbati si cupluri. In acest fel fiecare isi va comanda produsul care ii va aduce satisfactia dorita. In cazul barbatilor specialistii in domeniu vin cu propunerea unor masturbatoare ce au trecut prin diverse inbunatatiri de-a lungul anilor, cu materiale mult mai fine si mult mai apropiate de pielea umana.

Sunt foarte usor de intretinut cu ajutorul unor produse speciale sub forma de spray care se dezinfecteaza inainte si dupa orice folosire. Acestea imita culoarea pielii sau pot fi intr-o gama variata de culori deosebite. In cazul masturbatoarelor cu vibratii ,acestea sunt prevazute cu un dispozitiv de vibratii ce garanteaza placere extrema! Cele in dimensiuni reale sunt menite sa ofere o placere exploziva in orice moment. Pentru o penetrare usoara si fara nici un fel de iritatii se recomanda folosirea lubrifiantilor speciali care nu prezinta nici un fel de miros, pe baza de apa.

Masturbatoarele vin intotdeauna in pachete sigilate perfect pentru a nu intra in contact cu bacteriile din mediul inconjurator. Folosirea oricarui masturbator va satisface si cel mai pretentios barbat, iar materialele cyberskin sau cauciucul ce imita foarte bine pielea umana ii vor garanta placerea unui act sexual incendiar!

Brand:
Brand:
Brand:
Brand:

PRODUSE VIDEOCHAT

Masturbator Lovense Max

529.00lei
Brand:
Brand: