Oro stimulatoare

Categorii

Afișez toate cele 9 rezultate

Oro-stimulatorul este o jucărie sexuală destinată stimulării orale, adică a zonelor genitale cu ajutorul gurii și limbii. Aceste stimulatoare sunt proiectate pentru a oferi plăcere și excitație în timpul activităților sexuale orale.

Există o varietate de oro-stimulatoare disponibile pe piață, fiecare având caracteristici și designuri specifice. Acestea pot include:

  1. Stimulatoare bucale: Acestea sunt dispozitive care se aplică pe gură și se fixează în jurul buzelor sau a limbii pentru a oferi o stimulare mai intensă și plăcută. Pot avea diverse forme și texturi pentru a satisface preferințele individuale.
  2. Vibratoare bucale: Acestea sunt oro-stimulatoare care includ funcții de vibrare pentru a amplifica senzațiile și pentru a oferi o stimulare mai intensă. Pot fi controlate manual sau prin telecomandă și pot avea diferite modele și niveluri de viteză.
  3. Inele bucale: Acestea sunt inele care se poziționează în jurul gurii și pot fi utilizate pentru a oferi o stimulare focalizată și plăcută. Acestea pot avea, de asemenea, accesorii suplimentare, cum ar fi proeminențe sau bile pentru a spori plăcerea.