PARFUM CU FEROMONI

Categorii

Afișez 1 - 20 din 57 de rezultate

Afișez 1 - 20 din 57 de rezultate

Feromonii sunt reprezentati de hormonii feminini cat si masculini care sunt eliminati de corp, atunci cand acesta se excita. Acestia se regasesc pe toata suprafata corpului, dar cele mai concetrate zone ale corpului sunt urmatoarele: mameloanele femeilor, dar si cele ale barbatilor, axilele, pleoapele, buzele, urechea exterioara, zonele pubiene dar si cele periorale. Efectele pe care le au feromonii asupra persoanelor de sex opus sunt urmatoarele: incredere, calm, atractie sexuala si putina agresivitate.

Parfumurile cu feromoni au fost special create, pentru a creste atractivitatea dintre femeie si barbat. Pentru persoanele de gen feminin, noi va recomandam doua parfumuri cu feromoni, Parfumul cu Feromoni Hot Woman si Parfumul Andro Vita care ajuta la cresterea senzualitatii, evitarea timiditatii dar si la cresterea pasiunii.Pentru barbati, recomandam parfumul cu feromoni London Mysterious Man, care are un efect deosebit asupra femeilor, ajutandu-l sa fie incredibil de erotic si pasional, sofisticat, misterios si seducator.

Tipuri de parfum cu feromoni

Parfumurile cu feromoni se impart in doua categorii mari: pentru barbati si pentru femei. In sex shop-ul nostru veti gasi ambele tipuri de parfum cu feromoni. Ambele au la baza aceeasi idee: seduce simturile partenerului, facand persoana respectiva sa se simta atrasa de dumneavoastra in mod inconstient. Asta nu inseamna ca persoana iubita se va indragosti de dumneavoastra instant, insa cu siguranta face flirtul mult mai usor si veti reusi cu mai multa usurinta sa deveniti acel cuceritor care v-ati dorit dintotdeauna. Parfumurile cu feromoni sunt niste parfumuri ce va ajuta sa cuceriti mai usor persoana iubita.