STIMULATOARE CLITORIS

Categorii

Afișez 1 - 20 din 130 de rezultate

Afișez 1 - 20 din 130 de rezultate

Stimulatoare clitoris – delicii sexuale pentru femei deosebite!

Atingerea incredibila a acestor stimulatoare clitoris determina corpul sa explodeze, potrivit statisticilor, aproximativ 85% dintre femei primesc cel mai mare extaz prin stimularea
clitoridiana. Din moment ce aceasta metoda este singura cale de a reduce eficient tensiunea, stimulatoarele clitoris sunt jucariile cele mai utile pentru o experienta de placere de neuitat, stimuland cu vibratii sau fara cel mai intim punct al corpului. Femeile care sunt innebunite dupa orgasmul clitoral vor iubi aceste stimulatoare clitoris. Acestea au rolul de a stimula clitorisul in cele mai fascinante modalitati si de a va duce le culmile placerii.

Stimulatoarele clitoris cu vibratii lovesc exact in punctul tintit!

Avand in vedere ca stimulatorul pentru clitoris nu necesita inserarea lui in vagin, pentru a satisface utilizatorul, el poate fi de dimensiuni minione, ascunzand cu usurinta micul dumneavoastra secret!
In sexshop-ul nostru veti gasi o varietate de modele, variind de la instrumentul clasic in forma de fluturas, care isi “flutura aripile” asupra clitorisului cu atingere gratioasa, pana la stimulatoarele finger ce creaza un contrast uimitor intre degetul cald si stimulatorul rece.
Bucurati-va de reactiile corpului dumneavoastra!