Prezervative cu arome

Categorii

Afișez toate cele 4 rezultate

Afișez toate cele 4 rezultate

Prezervativele cu arome sunt variante de prezervative care au un parfum sau un gust adăugat pentru a aduce o dimensiune suplimentară de plăcere în timpul actului sexual. Acestea sunt fabricate utilizând același material de bază ca și prezervativele clasice, cum ar fi latexul sau poliuretanul, dar sunt îmbogățite cu arome diferite.

Există o varietate de arome disponibile pentru prezervativele cu arome, inclusiv fructe (cum ar fi căpșuni, banane, mere), mentă, ciocolată, vanilie și altele. Aceste arome sunt concepute pentru a oferi o experiență mai plăcută și a masca mirosul caracteristic al latexului.

Prezervativele cu arome pot adăuga o notă de distracție și varietate în viața sexuală și pot face actul sexual mai plăcut pentru unele persoane. Cu toate acestea, este important de menționat că aromele adăugate pot provoca reacții alergice sau iritații la unele persoane. Dacă aveți sensibilități sau alergii cunoscute la anumite arome sau ingrediente, este recomandat să verificați eticheta produsului și să alegeți un prezervativ fără arome sau hipoalergenic.