COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Afla totul despre jucariile BDSM

Afla totul despre jucariile BDSM

In acest articol Afla totul despre jucariile BDSM

Despre jucariile BDSM cu siguranta ati mai auzit. Cele mai cunoscute jucarii din gama BDSM apartin brandului Fifty Shades of Grey.

Acesta a provocat multa valva printre cupluri din intreaga lume, incurajand exprimarea libera in dormitor a dorintelor si fanteziilor sexuale. In cadrul filmului avem parte de multe scene care combina tehnici de bondage, sadism si masochism sau supunere si dominare.

Regasim in camera speciala a lui Grey o serie de accesorii si jucarii sexuale, pe care le poti avea si tu, daca vrei sa pui in practica mult dintre scenele fierbinti din cadrul filmului.

Dildo, vibratoare, catuse, franghii si multe altele sunt ideale de avut in colectie atunci cand vrei sa fii mereu inventiv in dormitor si sa creeze mereu scenarii noi.

Pentru a iesi din rutina si pentru a introduce un factor supriza in viata intima, poti alege un joc erotic cuplu, care sa va destinda, sa va ajute sa va descoperiti intr-un nou context si sa va ajute sa va stimulati reciproc. Exista diferite tipuri de jocuri erotice cuplu pe care le puteti incerca, unele cu pozitii noi, altele pe baza de joc de rol sau cu diferite accesorii sexuale care sa va invita la descoperirea celor mai ascunse fantezii.

Dominatia este unul dintre fetish-urile cele mai intalnite printre partenerii ambelor sexe.

Afla totul despre jucariile BDSM 1

Majoritatea sunt familiarizati cu acest tip de joc in cuplu in urma celebrului Fifty Shades of Grey. Daca te-au atras scenele erotice din acest film si ai vrea sa pui in aplicare acest tip de joc in intimitatea cuplului tau, iata de ce jucarii si accesorii ai avea nevoie:

Poti incepe cu achizitionarea unor catuse si franghii de care sa va folositi atunci cand aveti chef de ceva mai intens, dar in acelasi timp, simplu de pus in aplicare. Puteti recrea cateva scene din Fifty Shades of Grey, cu ajutorul catuselor, pe care sa le prindeti de pat, daca aveti cum sau sa le folositi ca atare, prin prinderea mainilor unuia dintre parteneri. Celelalt il poate satisface in cele mai excitante moduri, senzatii care vor fi resimtite mult mai intens, de cel care nu isi poate folosi mainile.

Afla totul despre jucariile BDSM 2

Pe langa un set de catuse poti alege un bici, un accesoriu de avut neaparat in colectia de jucarii sexuale, daca dominatia se afla printre scenariile voastre preferate. Alege un bici dintr-un material fin la atingere, intr-o culoare preferata si va puteti folosi de acesta pentru a initia jocuri bazate pe principiul dominatiei.

Un alt accesoriu sexual pentru a pune in aplicare scenarii erotice de dominatie este calusul pentru gura. Exista o serie de modele pe piata, de la cele din silicon moale la cele cu strap-uri din piele si moduri de prindere multiple.

Printre cele mai cautate jucarii erotice sunt clemele pentru sfarcuri, fiind preferate de cei care practica diferite tipuri de bdsm. Atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor, sfarcurile sunt puternice zone erogene, care stimulate duc la atingerea unor senzatii excitante si la orgasm mai rapid. Poti alege cleme sfarcuri simple sau modele prevazute cu vibratii, daca vrei ceva cu totul special. Incearca mai intai niste cleme din materiale moi, pentru a te obisnui cu senzatia si apoi poti trece la cele din metal.

Afla totul despre jucariile BDSM 3

In cele din urma, totul se reduce la preferinta, asa ca, daca doriti sa investiti in primul dvs. echipament BDSM, alegeti jucaria preferata de impact (paleta, bici, pana, etc.), instrumentul dvs. preferat cu care sa va tachinati (vibratorul) si niste catuse confortabile. Orice altceva depinde de dvs.
Alege impreuna cu partenerul accesoriile si jucariile pe care credeti ca le puteti integra usor in modul vostru de explorare sexuala.

1 comments

  1. Mihai Radu

    Interesant mod de abordare

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara