2.00lei2.50lei
Brand:
18.00lei150.00lei
Brand:
115.00lei
Brand:
34.00lei
55.00lei
Brand:

Vibratoare

Vibratoare intr-o gama foarte variata, de la cele mai simple vibratoare clasice pana la vibratoare apps control. La alegerea unui vibrator trebuie tinut cont de zona care trebuie stimulata, materialul din care este confectionat precum si functiile si viteza acestora.Tendinta actuala este spre vibratoarele controlate cu smartphon-ul confectionate din silicon medicinal si cu o autonomie de functionare mare si pot fi controate de la distanta. Vibratoarele pentru cuplu care stimuleaza ambi parteneri simultan si vibratoarele pentru stimularea clitorisului, au o reputatie foarte buna in piata.

Dildo

Dildo din sticla, design deosebit produse care imprumuta temperatura corpului, sau un dildo clasic cu forma lui naturala. Pentru cei care vor sa incerce sex-ul anal avem atat vibratoare anale cat si dildo-uri anale cu forma si compozitie specifica.

Butt plug

Butt plug, bile anale sau bile vaginale cu vibrati sau simple, sunt jucarii sexuale care intra si ele in competitie stimuland sau tonifiind anumite zone ale corpului.

Lubrifiantii

Sa nu uitam ca in folosirea jucariilor sexuale un rol important il au lubrifiantii. Lubrifiantii pe baza de apa, lubrifiantii bio sau naturali si lubrifianti hibrid care contin si o mica cantitate de silicon precum si lubrifiantii cu arome.

Afrodisiace si stimulente

Pentru intensificarea jocului erotic va recomanda afrodisiace si stimulente care amplifica potenta, intarzie ejacularea, cresc libido-ul si multiplica orgasmele. Partenerii care doresc o redimensionare a penisului pentru moment le recomandam un prelungitor penis iar, pentru o stimulare intensa a clitorisului mansoanele si inelele cu vibratii.

Lenjerii sexy, parfumuri cu feromoni

Totusi sa nu uitam ca, o lenjerie sexy, un parfum cu feromoni , ulei pentru masaj de calitate, un catsuit sau alte accesorii(bice,catuse,calus, cravase,masti,zgarda si lesa) sunt acele „condimente sexuale” care incita si provoaca placere.

Sex Shop AventuriErotice va provoaca la cumparaturi si va sugereaza sa iesiti din monotonie, sa diversificati si sa traiti la maxim viata sexuala.