Magazin online Sex Shop cu livrare rapida in Romania. La comenzi mai mari de 200 RON aveti transport gratuit! SexShop Romania Aventurierotice va ofera o gama uriasa de produse la pret de producator cu livrare in 24h.

Discretia este garantata, niciun curier nu stie ce ati comandat dumneavoastra. Pe colet nu vor aparea date sau informatii cu privire la continut. Aveti aici mai multe informatii despre modalitatile de livrare in Romania.

De ce Aventurierotice.ro?

La noi in sexshop veti gasi cele mai bune preturi. Venim cu o gama foarte diversificata si bogata de produse, astfel ca orice jucarie erotica va intereseaza, la noi o veti gasi. Discretia este prioritara la sexshop Aventurierotice. Doar noi si dumneavoastra stim ce produse ati comandat. Punem accent atat pe calitate, discretie, cat si pe relationarea dintre noi si client.

Va stam la dispozitie pe chat

Punem mare accent pe relationarea cu clientii nostri, asadar in timpul programului va stam la dispozitie pentru orice neclaritati sau curiozitati pe chat-ul implementat pe site. Daca suntem in afara orelor de lucru, puteti sa ne lasati mesaj offline si va vom raspunde ziua urmatoare, imediat ce incepem programul.

Nu avem prejudecati

Consideram ca unul din principalele calitati pe care trebuie sa le avem este sa fim open-minded. Fiecare persoana este diferita. Avem mentalitati, nevoi si chiar fantezii diferite. Inainte sa intram in magazin, lasam prejudecatile la usa. Cu o atitudine profi si zambetul pe buze, va suntem alaturi si va ghidam spre jucaria perfecta pentru dumneavoastra, fara sa va judecam.

Avem mereu oferte

Atat pe site cat si in magazin, ofertele si reducerile sunt la ordinea zilei. Daca doriti, puteti vizita pagina de oferte.

Oferim discretie si seriozitate

Avand sute de clienti multumiti, va invitam cu incredere la noi, pe site-ul Aventurierotice.ro sau in magazinul erotic fizic, localizat in Iasi. Comanda este foarte simplu de plasat iar produse noi aducem zilnic atat pe site cat si in magazin. Aveti posibilitatea de a plati online, prin posta, sau ramburs la curier.

Iasi Bucuresti Timisoara Oradea Cluj-Napoca Braila Galati Piatra Neamt Vaslui Resita Slatina Targu Mures Craiova Miercurea Ciuc Brasov Baia Mare Buzau Bistrita Sibiu Targu Jiu Constanta Targoviste Alba Iulia Ploiesti
Urgent Cargus Curier Romania
DPD curier romania