Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Sex Shop in Romania

Sex Shop Romania

Magazin online Sex Shop in Romania cu livrare rapida si discreta. La comenzi mai mari de 200 RON aveti transport gratuit! SexShop Romania Aventurierotice va ofera o gama uriasa de produse la pret de producator cu livrare in 24h.

Discretia este garantata, niciun curier nu stie ce ati comandat dumneavoastra. Pe colet nu vor aparea date sau informatii cu privire la continut. Aveti aici mai multe informatii despre modalitatile de livrare in Romania.

De ce Sex Shop din Romania Aventurierotice.ro?

La noi in sex shop in Romania veti gasi cele mai bune preturi. Venim cu o gama foarte diversificata si bogata de produse, astfel ca orice jucarie erotica va intereseaza, la noi o veti gasi. Discretia este prioritara la sex shop Romania Aventurierotice. Doar noi si dumneavoastra stim ce produse ati comandat. Punem accent atat pe calitate, discretie, cat si pe relationarea dintre noi si client.

Va stam la dispozitie pe chat

Punem mare accent pe relationarea cu clientii nostri, asadar in timpul programului va stam la dispozitie pentru orice neclaritati sau curiozitati pe chat-ul implementat pe site. Daca suntem in afara orelor de lucru, puteti sa ne lasati mesaj offline si va vom raspunde ziua urmatoare, imediat ce incepem programul.

Nu avem prejudecati

Consideram ca unul din principalele calitati pe care trebuie sa le avem este sa fim open-minded. Fiecare persoana este diferita. Avem mentalitati, nevoi si chiar fantezii diferite. Inainte sa intram in magazin, lasam prejudecatile la usa. Cu o atitudine profi si zambetul pe buze, va suntem alaturi si va ghidam spre jucaria perfecta pentru dumneavoastra, fara sa va judecam.

Avem mereu oferte

Atat pe site cat si in magazin, ofertele si reducerile sunt la ordinea zilei. Daca doriti, puteti vizita pagina de reduceri.

Oferim discretie si seriozitate

SexSop cu mii de clenti multumiti, va invita cu incredere , pe site-ul Aventurierotice.ro sau in magazinul erotic fizic, localizat in Iasi. Comanda este foarte simplu de plasat iar produse noi aducem zilnic atat pe site cat si in magazin. Aveti posibilitatea de a plati online, prin posta, sau ramburs la curier.

 

Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara