Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

5 Semne de Boala a Jucariilor Erotice 1

5 Semne de Boala a Jucariilor Erotice

5-Semne-de-Boala-a-Jucariilor-Erotice-igienaJucariile sexuale intra in contact cu cele mai sensibile zone ale corpului, prin urmare siguranta si igiena sunt cele mai importante! Este timpul pentru a va informa de cele 5 Semne de Boala a Jucariilor Erotice, deorece selectia si testarea jucariilor sexuale nu se preda in scoala!

Umezeala de pe suprafata:5-Semne-de-Boala-a-Jucariilor-Erotice-articol
Daca folositi un lubrifiant sau pur si simplu a-ti obtinut un orgasm in timpul jocului erotic cu jucaria preferata, este normal ca jucaria sa fie umeda. Dar in cazul in care suprafata jucariei dumneavoastra este umeda inainte de utilizare, acesta este un semnal la faptul ca materialul a inceput sa elimine substante chimice care pot sa va faca rau. Nu asteptati sa apara alergii sau arsuri, doar schimbati jucaria cu una noua.
Important: Acest lucru nu este valabil in cazul noilor jucarii. Multe dildo-uri sau vibratoare vin din fabrica lubrifiati cu geluri speciale pentru protectie sau pot fi un pic mai unsuroase. Acestea nu sunt deloc periculoase, doar clatiti cu apa si sapun sau desinfectati produsul cu spray special pentru desinfectarea si igienizarea jucariilor erotice, ce se gasesc in magazinul nostru.

5-Semne-de-Boala-a-Jucariilor-Erotice-sticlaZgarieturi si fisuri:
Examinati cu atentie intotdeauna jucariile inainte de utilizare. Din mai multe motive, ele pot aparea deteriorate. In cazul in care materialul este crapat, jucaria trebuie aruncata imediat, altfel intr-un exces de pasiune, va puteti rani singur.

Material poros:
Unele jucarii sunt realizate din materiale poroase. Aceste produse nu pot fi desinfectate complet, ele vor ascunde intotdeauna bacterii. Din aceasta cauza o jucarie erotica este un obiect personal si nu se recomanda s-o impartiti cu prietenii. Cel mai indicat este sa alegeti jucarii erotice realizate din sticla, silicon sau metal, sau formule ale acestora. In cazul in care aveti o jucarie erotica poroasa si nu aveti puterea necesara sa o aruncati, va recomandam s-o folositi cu un prezervativ.
5-Semne-de-Boala-a-Jucariilor-Erotice-material-necunoscut

Material necunoscut:
In multe reclame sau pe ambalajele jucariilor, veti vedea deseori barbati fierbinti si femei sexy care promit nirvana in utilizarea unui produs. Cu toate astea, daca nu scrie pe ambalaj din ce material este realizat produsul, nu cumparati acel articol, iar daca ati cumparat deja, nu folositi acea jucarie. Daca producatorul ascunde compozitia materialului, poate contine substante cancerogene recunoscute.
5-Semne-de-Boala-a-Jucariilor-Erotice-silicon

Siliconul:
Siliconul este materialul ideal al jucariilor sexuale. Este durabil, igienic si non toxic. Regula de baza este siguranta, de fapt, controlul calitatii produselor intime este o problema destul de serioasa si este putin probabil ca veti primi un vibrator cu substante radioactive, pentru a fabrica astfel de produse nu este o afacere profitabila. Dar daca esti avertizat esti inarmat! Acum puteti alege jucaria perfecta!
Savurati placerea sexuala in conditii de siguranta!

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara