COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 1

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review

Am primit acest mic vibrator dragut de iepuras pentru a fi test si facut un Review de la echipa frumoasa de la Scarlet Rooms. Vibratorul reincarcabil G-Spot Satisfyer Vibes Magic Bunny face parte dintr-o noua versiune de jucarii sexuale Satisfyer. Asa ca am fost curios de caracteristicile sale si m-am intrebat daca ar functiona pentru mine.

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 2

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review-Ambalajul și ce se află în cutie

Vibratorul meu Satisfyer Vibes Magic Bunny reincarcabil G-Spot a ajuns intr-un ambalaj postal adecvat. In timp ce cutia vibratorului ilustreaza in mod clar articolul cu cateva detalii suplimentare despre utilizarea acestuia si diverse functii.
Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 3

In cutie am gasit vibratorul reincarcabil G-Spot Satisfyer Vibes Magic Vunny, cu incarcare USB / magnetic si un prospect cu informatii / instructiuni.

In primul rand, oricum nu am tendinta de a-mi depozita jucariile in saci de depozitare. In al doilea rand, acesta este un vibrator cu preturi medii, cu putin peste 270 de lei la momentul care facem  noi Review.

Primele impresii și măsurători

Cu cartile pe masă: acest Satisfyer Bunny nu ar fi fost prima mea alegere pentru a face Review acestui produs din Scarlet Rooms. Dar a fost unul dintre oferitele oferite pentru mine. Este nevoie de un vibrator special tip Bunny, în viziunea mea de multă vreme. Ca o jucărie stimulantă cu un clit plus o jucărie vaginală / g-spot / anală opțională bate cel mai mult ca un stimulator dual. Nu înseamnă că nu se poate face. În ultimii ani am descoperit niște vibratori de tip Bunny pe care le ador absolut.
Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 4

Vibrator reincarcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator G-Spot masoara 17.78 cm in lungime totala. Cu o lungime maxima inserabila de 8.89 cm si o circumferinta maxima a arborelui de 4 inci.

Pe langa faptul ca sunt un pic ingrijorat in legatura cu posibilitatea unei experiente neplacute. Am considerat ca vibratorul reincarcabil G-Spot Satisfyer Vibes Magic Bunny este un pic cam scurt si gros. Da, este un stimulator pentru punctul G. Am crezut in continuare ca arata atat de gros, cat si nu suficient de inclinat la varf pentru a fi un G-spotter eficient. Totusi, sa simtit frumos si tare in mana mea. Nu este greu, dar solida. Genul de jucarie sexuala in care as putea avea incredere pentru a pune la punct diversele sesiuni ale mele de dragoste cu sine.

Forma este placuta pentru ochi si in mana si nu exista cusaturi tangibile pe portiunea inserabila din silicon sau stimulul clitorisului. Materialul siliconic este neted, cu contururi tactile pe care abia asteptam sa le invaluiesc cu zone mai intime ale corpului meu.

M-am gandit ca voi vedea cum se simte cand jocul se rostogolea … in mod neobisnuit pentru mine, nu puteam prezice rezultatul acestei jucarii sexuale doar dupa primele mele impresii. Asta ii a oferit Satisfyer Bunny o caracteristica suplimentara: mistica.

Charging Up

Înainte de a-mi satisface curiozitatea și alte dorințe, a trebuit să încărc vibratorul reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator. Acest lucru este destul de simplu folosind încărcatorul magnetic / USB inclus.
Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 5
Introduceți capătul USB în portul USB, iar nodurile magnetice din celălalt capăt se conectează la portul USB de la baza jucăriei. Conexiunea – ca orice conexiune magnetică – nu este complet constantă. Dar este cu siguranță suficient de puternică atunci când încărcați vibratorul pe o masă sau pe podea lângă noptieră.
Un LED alb clipește încet în spatele butoanelor de funcționare în timpul încărcării, apoi se schimbă pentru a emite o strălucire constantă odată încărcat.

Funcții și setări

Există trei butoane pe secțiunea de control din silicon a mânerului. Două cercuri, unul înconjurat de mai multe alte inele (făcându-l să pară mai mare) și celălalt înconjurat de doar trei inele (făcându-l să pară mai mic). Iar aceste două butoane sunt separate printr-un buton central, cu simbolul de oprire.
Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 6
Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil

Pentru a porni Vibratorul reincarcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator, am tinut apasat butonul de pornire pentru o clipa, si a venit la viata. Pentru a opri, apasati si mentineti din nou apasat acest buton pana cand vibratiile inceteaza.Celelalte doua butoane sunt folosite pentru cresterea intensitatii de vibratii si anumite tipare predefinite si unul pentru scaderea intensitatilor de vibratii. Vibratorul este destul de neobisnuit in acest fel. Apasarea butonului circular cu aspect mai mare creste viteza vibratiilor constante in pasi (jucaria incepe la mijlocul celor 5 viteze constante de vibratii). Pana cand atingeti cea mai rapida viteza, apoi o alta apasare va incepe pe tipare. Apasarea butonului circular cu aspect mai mic scade viteza vibratiilor constant.

Acest lucru a fost foarte util – obisnuiesc sa presez doar pana, pana la cea mai rapida vibratie constanta si cu vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincarcabil G-Spot.

Nu ca viteza constanta cea mai rapida este in vreun fel dezamagitoare – vom ajunge la asta.

Cand te uiti la butoanele cu jucaria in mana, axul orientat in sus, este posibil sa te astepti ca butonul de sus sa fie butonul „mai rapid”, iar cel de jos sa fie butonul „mai lent”. Nu este cazul cu Iepurasul Satisfyer.

In timp ce se afla in interiorul meu, butonul care este apoi in partea de sus este butonul meu „mergi mai repede”, iar cel din partea de jos este „incetineste acolo”.

Tipare? Nu imi plac sincer, dar daca sunteti interesate va pun lista cu tiparele predefite pe care le are:

Vibrator reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator
1. Vibrare
2. Vibrare mai rapida
3. Cea mai rapidă vibrare plus puls
4. Pulsul de bâlbâială
5. Pulsuri rapide, apoi vibrații scăzute și se repeta
6. Puls ascendent
7. Pulsul ascendent mai lent
După cum am menționat, trebuie doar să țineți apăsat butonul central pe orice setare pentru a opri vibratorul. După ce îl porniți din nou, Vibratorul încărcător G-Spot Satisfyer Vibes Magic Vibrator pornește din nou din modul de vibrație constantă cea mai mică.

Timp de utilizare vibrator

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 7

Am fost imediat și plăcut surprins de puterea vibrației. Vibratorul G-Spot Satisfyer Vibes Magic Bunny reîncărcabil pornește la mijlocul celor 5 vibrații constante. Puteți să apăsați înapoi pentru a descoperi cele 2 creșteri mai lente ale vibrației dacă sunt potrivite pentru dvs. Ba chiar vibrația de pornire este pur și simplu grosolană. Surpriza plăcută s-a transformat curând în încântare când am atins cea mai mare viteză constantă; Am judecat greșit acest vibrator, în mod clar. Zgomote puternice s-au cutremurat prin ax și s-au concentrat în vârf.
Folosindul atunci și acolo pur și simplu ca stimulul meu clitor, prin hainele mele. A fost in mai puțin de un minut înainte să ajung la orgasm, datorită acele vibrații delicioase de puternice.
DA, Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil va avea nevoie de mult mai multe “cercetări”.
Folosirea Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Vibrator în interior a fost o experiență diferită. Totuși plăcut, dar pur și simplu nu am reușit să apreciez acele vibrații puternice și groaznice în vârful axului la fel de mult ca și atunci când le-am folosit pentru stimularea clitorisului. După cum credeam, varful nu a fost suficient de înclinat pentru a stimula punctele G pentru mine personal, corpul dvs. poate varia, evident.
Informațiile despre Satisfyer Vibes Magic Bunny cu privire la această jucărie spun că are două motoare în interior. Ambele par să fie în ax, din câte îmi dau seama – nu pare că există un motor în zona de stimulare a clitorisului.

Rezumat

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 8Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 9Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review 10

Sunt sigur că vibratorul reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Bunny este un vibrator perfect pentru cineva. Există doar câteva îmbunătățiri pe care le consider că ar putea să le facă ca sa fie perfect pentru punctul G.
Desigur, nu toată lumea adoră vibrațiile intens de la nivelul clitorisului și sunt sigur că pentru mulți oameni. Vibrațiile resimțite în partea de stimulare a clitorisului vor fi orgasmice.
După utilizare, curățarea a fost ușoară datorită finisajului său impermeabil, care deschide, de asemenea, posibilități pentru baie și duș.
O jucărie sexuală buna la preț, cu caracteristici de lux și vibrații puternice. Care sunt sigura că va încânta mulți iubitori ai vibratorilor stil iepure.
Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara