Coș cumpărături

Comenzi: 0784 110 110

Transport Gratuit la comenzi de peste 200lei

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review

Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil Review

Am primit acest mic vibrator drăguț de iepuras pentru a fi test și facut un Review de la echipa frumoasă de la Scarlet Rooms. Vibratorul reîncărcabil G-Spot Satisfyer Vibes Magic Bunny face parte dintr-o nouă versiune de jucării sexuale Satisfyer. Așa că am fost curios de caracteristicile sale și m-am întrebat dacă ar funcționa pentru mine.

Ambalajul și ce se află în cutie

Vibratorul meu Satisfyer Vibes Magic Bunny reîncărcabil G-Spot a ajuns într-un ambalaj poștal adecvat. In timp ce cutia vibratorului ilustrează în mod clar articolul cu câteva detalii suplimentare despre utilizarea acestuia și diverse funcții.
În cutie am găsit vibratorul reîncărcabil G-Spot Satisfyer Vibes Magic Vunny, cu încărcare USB / magnetic și un prospect cu informații / instrucțiuni.
În primul rând, oricum nu am tendința de a-mi depozita jucăriile în saci de depozitare. In al doilea rând, acesta este un vibrator cu prețuri medii, cu puțin peste 270 de lei la momentul care facem  noi Review.

Primele impresii și măsurători

Cu cartile pe masă: acest Satisfyer Bunny nu ar fi fost prima mea alegere pentru a face Review acestui produs din Scarlet Rooms. Dar a fost unul dintre oferitele oferite pentru mine. Este nevoie de un vibrator special tip Bunny, în viziunea mea de multă vreme. Ca o jucărie stimulantă cu un clit plus o jucărie vaginală / g-spot / anală opțională bate cel mai mult ca un stimulator dual. Nu înseamnă că nu se poate face. În ultimii ani am descoperit niște vibratori de tip Bunny pe care le ador absolut.
Vibratorul reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator G-Spot măsoară 17.78 cm în lungime totală. Cu o lungime maximă inserabila de 8.89 cm și o circumferință maximă a arborelui de 4 inci.
Pe lângă faptul că sunt un pic îngrijorat în legătură cu posibilitatea unei experiențe neplacute. Am considerat că vibratorul reîncărcabil G-Spot Satisfyer Vibes Magic Bunny este un pic cam scurt și gros. Da, este un stimulator pentru punctul G. Am crezut în continuare că arăta atât de gros, cât și nu suficient de înclinat la vârf pentru a fi un G-spotter eficient. Totuși, sa simțit frumos și tare în mâna mea. Nu este greu, dar solidă. Genul de jucărie sexuală în care aș putea avea încredere pentru a pune la punct diversele sesiuni ale mele de dragoste cu sine.
Forma este plăcută pentru ochi și în mână și nu există cusături tangibile pe porțiunea inserabilă din silicon sau stimulul clitorisului. Materialul siliconic este neted, cu contururi tactile pe care abia așteptam să le învăluiesc cu zone mai intime ale corpului meu.
M-am gândit că voi vedea cum se simte când jocul se rostogolea … în mod neobișnuit pentru mine, nu puteam prezice rezultatul acestei jucării sexuale doar dupa primele mele impresii. Asta ii a oferit Satisfyer Bunny o caracteristică suplimentară: mistica.

Charging Up

Înainte de a-mi satisface curiozitatea și alte dorințe, a trebuit să încărc vibratorul reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator. Acest lucru este destul de simplu folosind încărcatorul magnetic / USB inclus.
Introduceți capătul USB în portul USB, iar nodurile magnetice din celălalt capăt se conectează la portul USB de la baza jucăriei. Conexiunea – ca orice conexiune magnetică – nu este complet constantă. Dar este cu siguranță suficient de puternică atunci când încărcați vibratorul pe o masă sau pe podea lângă noptieră.
Un LED alb clipește încet în spatele butoanelor de funcționare în timpul încărcării, apoi se schimbă pentru a emite o strălucire constantă odată încărcat.

Funcții și setări

Există trei butoane pe secțiunea de control din silicon a mânerului. Două cercuri, unul înconjurat de mai multe alte inele (făcându-l să pară mai mare) și celălalt înconjurat de doar trei inele (făcându-l să pară mai mic). Iar aceste două butoane sunt separate printr-un buton central, cu simbolul de oprire.
Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil
Pentru a porni Vibratorul reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator, am ținut apăsat butonul de pornire pentru o clipă, și a venit la viață. Pentru a opri, apăsați și mențineți din nou apasat acest buton până când vibrațiile încetează.
Celelalte doua butoane sunt folosite pentru cresterea intensitatii de vibratii si anumite tipare predefinite si unul pentru scaderea intensitatilor de vibratii. Vibratorul este destul de neobișnuit în acest fel. Apăsarea butonului circular cu aspect mai mare crește viteza vibrațiilor constante în pași (jucăria începe la mijlocul celor 5 viteze constante de vibrații). Până când atingeți cea mai rapidă viteză, apoi o altă apăsare vă începe pe tipare. Apăsarea butonului circular cu aspect mai mic scade viteza vibrațiilor constant.
Acest lucru a fost foarte util – obișnuiesc să presez doar până, până la cea mai rapidă vibrație constantă și cu vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reîncărcabil G-Spot.
Nu că viteza constantă cea mai rapidă este în vreun fel dezamăgitoare – vom ajunge la asta.
Când te uiți la butoanele cu jucăria în mână, axul orientat în sus, este posibil să te aștepți ca butonul de sus să fie butonul „mai rapid”, iar cel de jos să fie butonul „mai lent”. Nu este cazul cu Iepurasul Satisfyer.
În timp ce se află în interiorul meu, butonul care este apoi în partea de sus este butonul meu „mergi mai repede”, iar cel din partea de jos este „încetinește acolo”.
Tipare? Nu imi plac sincer, dar daca sunteti interesate va pun lista cu tiparele predefite pe care le are:
Vibratorul reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Vibrator
1. Vibrare
2. Vibrare mai rapida
3. Cea mai rapidă vibrare plus puls
4. Pulsul de bâlbâială
5. Pulsuri rapide, apoi vibrații scăzute și se repeta
6. Puls ascendent
7. Pulsul ascendent mai lent
După cum am menționat, trebuie doar să țineți apăsat butonul central pe orice setare pentru a opri vibratorul. După ce îl porniți din nou, Vibratorul încărcător G-Spot Satisfyer Vibes Magic Vibrator pornește din nou din modul de vibrație constantă cea mai mică.

Timp de utilizare

Am fost imediat și plăcut surprins de puterea vibrației. Vibratorul G-Spot Satisfyer Vibes Magic Bunny reîncărcabil pornește la mijlocul celor 5 vibrații constante. Puteți să apăsați înapoi pentru a descoperi cele 2 creșteri mai lente ale vibrației dacă sunt potrivite pentru dvs. Ba chiar vibrația de pornire este pur și simplu grosolană. Surpriza plăcută s-a transformat curând în încântare când am atins cea mai mare viteză constantă; Am judecat greșit acest vibrator, în mod clar. Zgomote puternice s-au cutremurat prin ax și s-au concentrat în vârf.
Folosindul atunci și acolo pur și simplu ca stimulul meu clitor, prin hainele mele. A fost in mai puțin de un minut înainte să ajung la orgasm, datorită acele vibrații delicioase de puternice.
DA, Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Bunny reincărcabil va avea nevoie de mult mai multe “cercetări”.
Folosirea Vibratorul Satisfyer Vibes Magic Vibrator în interior a fost o experiență diferită. Totuși plăcut, dar pur și simplu nu am reușit să apreciez acele vibrații puternice și groaznice în vârful axului la fel de mult ca și atunci când le-am folosit pentru stimularea clitorisului. După cum credeam, varful nu a fost suficient de înclinat pentru a stimula punctele G pentru mine personal, corpul dvs. poate varia, evident.
Informațiile despre Satisfyer Vibes Magic Bunny cu privire la această jucărie spun că are două motoare în interior. Ambele par să fie în ax, din câte îmi dau seama – nu pare că există un motor în zona de stimulare a clitorisului.

Rezumat

Sunt sigur că vibratorul reîncărcabil Satisfyer Vibes Magic Bunny este un vibrator perfect pentru cineva. Există doar câteva îmbunătățiri pe care le consider că ar putea să le facă ca sa fie perfect pentru punctul G.
Desigur, nu toată lumea adoră vibrațiile intens de la nivelul clitorisului și sunt sigur că pentru mulți oameni. Vibrațiile resimțite în partea de stimulare a clitorisului vor fi orgasmice.
După utilizare, curățarea a fost ușoară datorită finisajului său impermeabil, care deschide, de asemenea, posibilități pentru baie și duș.
O jucărie sexuală buna la preț, cu caracteristici de lux și vibrații puternice. Care sunt sigura că va încânta mulți iubitori ai vibratorilor stil iepure.
Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara