A face of a hot girl that is licking a half-peeled yellow banana.

TOTUL DESPRE SEXUL ORAL

Sexul oral deja este un fenomen comun in randul oamenilor, in special al adolescentilor. Aproape toti oamenii il practica, ba chiar unii practica sexul oral dinaintea sexului vaginal. Prin sex oral se intelege stimularea organelor genitale ale partenerului/partenerei folosind gura.

Sexul Oral este de 3 tipuri:

Felatia –  este atunci când organul genital bărbătesc (penisul) este introdus în gura partenerei;
Cunilingus –  are loc atunci când bărbatul/femeia își mișcă limba si buzele pe labii, clitoris și în interiorul vaginului partenerei;

Read More...

Idei Racoritoare pentru Un Sex Fierbinte de Vara

Idei Racoritoare pentru Un Sex Fierbinte de Vara!
In zilele in care temperatura depaseste limita de caldura, gandul de a va atinge de partenerul infierbantat si transpirat, nu pare o idee atractiva. Dar noi va asiguram ca si in caldura verii, pasiunea dumneavoastra poate fi mai fierbinte decat incalzirea globala!

1. Nu faceti miscari inutile!

Daca sunteti foarte infierbantat si nu suportati pe piele nici macar imbracamintea, iar unicul lucru de care doriti sa va lipiti este aerul conditionat, incercati sa faceti…

Read More...

Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2 – Satisfactie Garantata!

  Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2 – Satisfactie Garantata!
Este un concept nou de stimulare, nu este o pompa, nu este un vibrator, este de fapt o jucarie neobisnuita creata pentru placerea feminina! Creaza un vid, o senzatie de vacuum, foarte puternica si stimuleaza clitorisul cu  impulsuri de aer. Realizat dupa o tehnologie complet revolutionara inovatoare,  Stimulatorul Clitoris Satisfyer Pro 2, dupa cum ne sugereaza si numele, va garanteaza satisfactia!

Placere neobisnuita si necunoscuta!
Senzatia pe care o simtiti nu este ca…

Read More...

Jucaria Erotica e Cadoul Perfect pentru Jumatatea ta

Sunteti in cautarea unui cadou potrivit pentru partenerul dumnevoastra? Jucaria Erotica e Cadoul Perfect pentru Jumatatea ta! Studiile arata ca 80% in relatii conteaza sexul si anume un cadou erotic ar putea aduce ceva nou in relatia sexuala de cuplu.
Puteti, desigur, cauta «idei de cadou erotic” si alege ceva din prima pagină de căutare, dar există idei si mai bune.
Afla fantezia partenerului tau.
Partenerul tau are o fantezie? Daca stii despre ea, atunci problema este ca si rezolvata.
Dar, probabil, nu…

Read More...

Papusa Gonflabila Moderna

   Papusa Gonflabila Moderna arata si se simte exact ca si o femeie naturala, doar cu unele imbunatatiri: nu vorbeste, nu refuza, nu insala si arata mereu impecabil! Producatorii jucariilor erotice au imbunatatit considerabil tehnologia papusilor gonflabile, incinta imaginatia si provoaca la joc si exploatare, astfel folosirea lor poate insemna o experienta memorabila!
Pot fi folosite chiar si in jocuri de cuplu, au un design extrem de realistic si sunt foarte frumoase, cu greu i-ti dai seama ca este o…

Read More...

5 Semne de Boala a Jucariilor Erotice

Jucariile sexuale intra in contact cu cele mai sensibile zone ale corpului, prin urmare siguranta si igiena sunt cele mai importante! Este timpul pentru a va informa de cele 5 Semne de Boala a Jucariilor Erotice, deorece selectia si testarea jucariilor sexuale nu se preda in scoala!

Umezeala de pe suprafata:
Daca folositi un lubrifiant sau pur si simplu a-ti obtinut un orgasm in timpul jocului erotic cu jucaria preferata, este normal ca jucaria sa fie umeda. Dar in cazul in…

Read More...