Coș cumpărături

Comenzi: 0784 110 110

Transport Gratuit la comenzi de peste 200lei

Bilele dragostei pentru gheisa din tine

Bilele dragostei pentru gheisa din tine

Bila gheisei provine din Japonia si este un fel de minge mica (aproximativ ca aceea de ping pong) pe care femeia o aseaza între buzele vulvei sau chiar în interiorul sexului sau si cu care se joaca, perfectionându-si astfel controlul asupra musculaturii vaginale si trezindu-si noi senzatii. Deseori sunt folosite doua; astfel de bile legate între ele printr-un fir ce permite manevrarea mai usoara a acestora.

In interiorul bilei se afla o alta sfera mai mica si grea care se misca si vibreaza la cea mai mica deplasare, producând senzatii pe care femei a le resimte foarte placut. In antichitatea chineza, astfel de bile erau folosite de catre adolescente pentru trezirea erotica, pentru descoperirea universului fascinant de trairi si stari pe care femeia le are la dispozitie, daca devine capabila sa-si controleze corespunzator musculatura vaginala.

Bilele va pot aduce multa placere si in sexul in doi: partenerul unge bilele cu mult lubrefiant, apoi le introduce in vagin. Savureaza senzatia si bucura-te de miscarea bilelor interioare mai grele. Dupa care partenerul incearca sa extraga bilele, iar tu impiedici acest lucru, incordandu-ti muschii. Foarte excitant este si daca se plaseaza un vibrator pe abdomen, care sa transmita bilelor vibratiile sale.

Bilele se introduc in vagin si pot fi purtate ore in sir, ca masaj placut din interior, dupa care se spala cu apa calda si sapun. In cazul bilutelor din latex, trebuie avuta mai multa grija pentru ca acestea sa nu vina in contact cu uleiuri sau lubrefianti pe baza de ulei, deoarece le distruge farmecul.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara