Dildo jelly

Categorii

Afișez toate cele 5 rezultate

Afișez toate cele 5 rezultate

Un dildo jelly este un tip de jucărie sexuală, mai precis un dildo, confecționat dintr-un material numit “jelly” (gelatină). Jelly-ul este un material moale și flexibil, de obicei, realizat dintr-un amestec de substanțe plastice, cum ar fi PVC-ul (clorură de polivinil).

Caracteristica distinctivă a dildo-urilor jelly este textura lor moale și elastica, care permite o inserție confortabilă și flexibilitate în timpul utilizării. De asemenea, dildo-urile jelly pot avea culori vibrante și transparente, ceea ce le face atractive pentru mulți utilizatori.

Este important de menționat că dildo-urile jelly pot conține ftalați, care sunt substanțe chimice adăugate pentru a conferi elasticitate materialului. Totuși, ftalații pot fi toxici și pot prezenta un risc pentru sănătatea umană. Din acest motiv, se recomandă ca utilizatorii să fie atenți la calitatea și siguranța produselor pe care le achiziționează și să opteze pentru jucării sexuale fabricate din materiale non-toxice, cum ar fi siliconul de calitate medicală sau sticla securizată.