LENJERIE FETISH

Categorii

Afișez toate cele 15 rezultate

Afișez toate cele 15 rezultate

Un Fetish foarte des intalnit este reprezentat de textura pe care o au materialele si anume se refera la piele, cauciuc, latex sau alte materiale.

Ce inseamna foot fetish?

Un Fetish popular este cel ce tine de picioare, Foot Fetish, asta inseamna ca va simtiti atras de picioare, picioare lungi, pantofi cu tocuri interminabile sau dress-uri interesant de seducatoare. Sunt persoane carora le place mirosul caracteristic, altora le place senzatia care se simte pe piele, de aceea este recomandat sa va imbogatiti garderoba cu astfel de tinute.

Desi acest foot fetish este unul din cele mai populare, exista si alte tipuri de fetish ce merita discutate. Accesoriile si jucariile sunt subiectul altui tip de Fetish, catusele, biciurile, carligile, sforile, calusurile, zgarzile, lanturile destinate jocului mintilor deschise si cu o atitudine mereu pozitiva care o sa va plimbe printre experiente de care nici nu ati fi banuit ca exista vreodata! Daca doriti sa va condimentati viata sexuala, o lenjerie fetish poate sa va satisfaca toate dorintele si sa va scoata din monotonia sexuala.