Un Fetish foarte des intalnit este reprezentat de textura pe care o au materialele si anume se refera la piele, cauciuc, latex sau alte materiale.

Ce inseamna foot fetish?

Un Fetish popular este cel ce tine de picioare, Foot Fetish, asta inseamna ca va simtiti atras de picioare, picioare lungi, pantofi cu tocuri interminabile sau dress-uri interesant de seducatoare. Sunt persoane carora le place mirosul caracteristic, altora le place senzatia care se simte pe piele, de aceea este recomandat sa va imbogatiti garderoba cu astfel de tinute.

Desi acest foot fetish este unul din cele mai populare, exista si alte tipuri de fetish ce merita discutate. Accesoriile si jucariile sunt subiectul altui tip de Fetish, catusele, biciurile, carligile, sforile, calusurile, zgarzile, lanturile destinate jocului mintilor deschise si cu o atitudine mereu pozitiva care o sa va plimbe printre experiente de care nici nu ati fi banuit ca exista vreodata! Daca doriti sa va condimentati viata sexuala, o lenjerie fetish poate sa va satisfaca toate dorintele si sa va scoata din monotonia sexuala.

150.00lei

LENJERIE FEMEI

Set Freaky Fantasy

165.00lei

LENJERIE FEMEI

Corset Classic

299.00lei
Stoc epuizat

LENJERIE FEMEI

Set Fetish Ophelia

189.00lei

LENJERIE FETISH

Bijuteria Neckband 7202

25.00lei

LENJERIE FETISH

Bijuteria Neckband 7201

25.00lei

LENJERIE FEMEI

Set Lady Glamour

235.00lei

FIFTY SHADES OF GREY

Cravata S and M The Grey Tie

50.00lei
Stoc epuizat

LENJERIE FETISH

Bikini Double Lift

43.00lei

LENJERIE FETISH

Slip Briefs

80.00lei
Stoc epuizat

STIMULATOARE CLITORIS

Chiloti Lover’s Thong

50.00lei

LENJERIE FETISH

Set Nasty Nun Kit

160.00lei