Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Ce este pony-play?

Ce este pony-play?

Jocurile de rol sunt intotdeauna interesante. Ce parere aveti daca a-ti juca rolul unui animal in timpul actului sexual? In acest articol vom vorbi despre jocurile salbatice de rol – ponyplay sau jocul de-a poneiul!
Ce este pony-play? 1

Ce este pony-play?

In subcultura BDSM exista un joc de rol – “pet-play” jocul de-a animalele de companie.
Aceasta este o forma de sclavie care implica un „ponei” si un calaret.

Poneiul este adesea echipat cu curele, o sa de piele sau ochelari de cal. Tema principala a acestui „ritual” este, de obicei, reducerea voluntara sau involuntara (sau transformarea) unei fiinte umane la statutul de animal.

Cele mai frecvente exemple sunt felinele (pisica, leu) sau cabalinele (ponei, cai). In acest joc de rol, supusul isi asuma rolul unui cal, un ponei, in acelasi timp el isi pierde toate abilitatile umane si se daruieste complet stapanului sau. Submisivului ii este interzis sa vorbeasca, el poate doar sa sforaie sau sa tipe, iar miscarea luo ii este permisa doar intr-un mod special.

Stapanul poate sa dreseze si sa subjuge submisivul , sa-l pedepseasca, sau sa-i incurajeze comportamentul.

La randul sau, categoria copitatelor se comporta cum doresc, de aceea, submisivul poate fi “cu caracter” sau poate fi lovit.
Ce este pony-play? 2
In jocul pony-play puteti identifica mai multe categorii:

Dresajul: Aspectul este deosebit de apreciat, mai ales stilul accesoriilor selectate si mersul (trapul sau galopul).

Echipa: Poneii trebuie sa-si poarte carute speciale, in care, prin urmare, se afla stapanul lor.

Calarie: Poneiul este folosit ca un cal de echitatie. Poneiul este calarit de catre stapan.

Fetish sau “rubber – pony”: presupune o costumatie in latex sau piele, un costum ce este foarte mulat, prevazut cu ham sau masca de cal.
Ce este pony-play? 3
Care este scopul?
Sensul jocului pony-play, este ca submisivul (poneiul) sa nu-si asume nici o responsabilitate si sa se bucure de libertatea sa, iar scopul dominatorului (stapanul) este sa-i permita submisivului sa se simta un animal. Ca si in toate practicile BDSM, totul se intampla de comun acord, oamenii isi schimba rolurile de buna voie. Acest lucu va permite sa va deconectati de grijile si problemele cotidiene. Placerea apare tocmai din schimbarea modului de gandire.
Ce este pony-play? 4
Ce se poarta?
Schimbarea imaginii este un element foarte important al jocului de rol. “Poneiul” poate fi imbracat in salopeta sau corset care sunt special decupate in zonele genitale pentru un acces facil.
Copitele – sunt incaltari speciale, care se incalta pe ambele maini si picioare.
Ce este pony-play? 5
Calusul este sub forma unui baston, adesea facut din plastic sau cauciuc. Se mai pot folosi si masti de cal sau hamuri.
Un accesoriu frecvent este butt plug-ul cu coada de poney, lunga si pufoasa.
Ce este pony-play? 6
Stapanul cel mai adesea este imbracat in ceva stralucitor, rosu sau negru. Poneii se pot controla folosind un bici sau o cravasa.
O categorie aparte de costum al poneiului este poneiul dezbracat cu un accesoriu: calus in gura sau un butt plug cu coada.
Ce este pony-play? 7
Cum se joaca?
Pony-play este deja un joc cand ati asumi rolul de animal sau stapan. Unora le place doar sa poarte aceste costumatii, altora le place grija si preocuparea pentru “animal”, altii vor sa dreseze un “cal perfect”, altcineva adora sa-si plimbe “animalul” pe strada. Este imposibil sa joci acest joc corect sau incorect. Scopul principal – este placerea de a-ti juca rolul, aflandu-te in acelasi timp in zona ta de confort.

Esti intrigat?

Speram sa fie asa si daca nu vrei sa te imbraci intr-un costum complet de cal, poti doar sa adaugi accesorii interesante si haine extravagante.
Descoperiti o lume noua si uimitoare a jocurilor de rol! Acum expresia “calutul meu” sau “poneiul meu” suna diferit… nu-i asa? 🙂

Pony-play-ul este o cale unica de a-ti explora latura jucausa si aventuroasa in dormitor. Imaginatia si creativitatea nu au limite atunci cand intri in pielea unui calaret sau a unui ponei, aducand o doza intensa de pasiune si excitare in cuplu.

In timp ce iti infasori bratele in jurul partenerului, simtindu-te puternic si dominator ca un calaret, sau te predai placerilor si satisfactiilor ca un ponei docil, este important sa comunici deschis si sincer cu partenerul tau. Explorati impreuna limitele si dorintele voastre, asigurandu-va ca sunteti confortabili si ingrijiti unul de celalalt in timpul acestei experiente extraordinare.

Ce este pony-play? 8

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara