Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Ce este punctul G?

Ce este punctul G? Iata 5 Mituri si adevaruri

Intr-o lume in care sexualitatea este inca un subiect tabu si in care multe femei nu sunt confortabile sa discute despre placerea sexuala si despre ce este punctul G? Explorarea punctului G poate fi un subiect controversat si incarcat de mituri si neintelegeri. Cu toate acestea, punctul G este o zona sensibila a vaginului care poate fi o sursa de placere sexuala pentru unele femei, iar descoperirea sa poate aduce noi niveluri de excitatie si placere. In acest articol, vom explora misterele punctului G, vom separa miturile de adevaruri si vom oferi sfaturi si tehnici pentru a ajuta femeile sa isi maximizeze placerea sexuala prin stimularea acestei zone erogene feminine. Indiferent de experienta ta in ceea ce priveste punctul G, acest articol iti va oferi informatiile si instrumentele necesare pentru a-ti explora corpul si sexualitatea in mod liber si confortabil.

Dar ce este punctul G, de fapt? Exista vreun truc pentru a-l gasi si stimula?

Punctul G este o zona sensibila a vaginului care este considerata a fi un punct al placerii sexuale pentru femei. Descoperit si numit dupa medicul german Ernst Grafenberg, punctul G este situat in partea superioara a vaginului, la aproximativ 3-4 centimetri dincolo de intrarea in vagin, in apropierea uretrei. Se crede ca este format din tesut erectil, similar cu cel din penis. stimularea punctului G este, de asemenea, prezentata ca fiind cauza ejacularii fluide abundente pe care o pot experimenta femeile.Ce este punctul G?

Ce este punctul G? Mituri si adevaruri

Desi exista multe controverse si dezacorduri in ceea ce priveste existenta si locatia precisa a punctului G, multi experti si femei sustin ca stimularea acestei zone poate duce la orgasme mai intense si mai durabile.

Desi majoritatea femeilor au punctul G, nu toate femeile raspund la stimularea acestei zone in modul dorit sau pot experimenta orgasmul prin aceasta metoda.

Mit: Punctul G este o zona precisa a vaginului.

Adevar: Locatia punctului G poate varia de la o femeie la alta. In general, este situat in interiorul vaginului, in partea superioara a peretelui frontal al vaginului, in apropierea uretrei. Este important sa intelegem ca punctul G poate fi diferit la fiecare femeie, iar unele femei pot avea o zona mai mare sau mai mica de sensibilitate decat altele.

Mit: Toate femeile pot simti punctul G.

Adevar: Nu toate femeile pot simti punctul G sau pot experimenta orgasmul prin stimularea acestei zone. In plus, sensibilitatea punctului G poate varia de la o femeie la alta si poate fi influentata de factori precum nivelul de excitatie sau de hormoni.Ce este punctul G?

Mit: Punctul G este singura zona a vaginului care poate produce orgasm.

Adevar: Exista multe alte zone sensibile in vagin care pot fi stimulate pentru a produce orgasm, inclusiv clitorisul, labiile si peretele vaginal. Fiecare femeie are propriile sale preferinte si zone de sensibilitate, si este important sa experimentezi pentru a descoperi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine.

Mit: Stimularea punctului G poate fi dureroasa sau incomoda.

Adevar: Pentru unele femei, stimularea punctului G poate fi dureroasa sau incomoda, dar pentru altele poate fi o sursa de placere intensa. Este important sa comunici cu partenerul tau si sa incercati diferite pozitii si tehnici pentru a gasi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine.

Mit: Punctul G este un mit inventat de industria pornografica.

Adevar: Exista cercetari care sustin existenta punctului G si efectele sale pozitive asupra placerii sexuale feminine. Cu toate acestea, este important sa recunoastem ca nu toate femeile vor experimenta aceasta zona in modul dorit sau vor avea orgasme prin stimularea acesteia.

Pozitii sexuale care stimuleaza punctul G

Exista mai multe pozitii sexuale care sunt cunoscute pentru a stimula punctul G la femei. Acestea includ:

  1. Pozitia misionarului modificata: Femeia se intinde pe spate cu picioarele usor ridicate si indoite, in timp ce partenerul sta in genunchi si penetreaza din aceasta pozitie. In timp ce se misca inainte si inapoi, partenerul poate ajusta unghiul de penetrare pentru a stimula zona punctului G.Ce este punctul G?
  2. Femeia se aseaza pe pat in patru labe, iar partenerul se afla in spatele ei, penetrand-o din aceasta pozitie.
  3. Pozitia Cowgirl: Femeia sta deasupra partenerului ei si controleaza miscarea, astfel incat poate ajusta unghiul si viteza de penetrare pentru a stimula punctul G.
  4. Pozitia misionarului cu perne: Femeia se intinde pe spate si plaseaza o perna sub partea de jos a spatelui ei. Partenerul poate ajusta unghiul de penetrare si poate atinge punctul G cu usurinta, in timp ce femeia se relaxeaza pe perna.

Stimularea punctului G poate fi realizata prin diferite mijloace, cum ar fi prin penetrare vaginala cu degetele sau cu un penis sau prin utilizarea unor jucarii sexuale speciale. Aceste jucarii au fost concepute special pentru a stimula aceasta zona sensibila si pot fi gasite in diferite forme, dimensiuni si materiale.

In cazul utilizarii jucariilor sexuale pentru stimularea punctului G, exista o multitudine de optiuni, cum ar fi vibratoarele speciale pentru punctul G, stimulatoarele cu pulsatii sau jucariile cu vibratii si rotatii. Aceste jucarii au fost concepute special pentru a stimula aceasta zona sensibila si pot fi gasite in diferite forme, dimensiuni si materiale.

De exemplu, un vibrator pentru punctul G poate avea o forma curbata si o extremitate rotunjita, astfel incat sa poata ajunge mai usor la aceasta zona. In plus, un stimulator cu pulsatii poate avea un design cu striatii sau crestaturi, care sa maseze si sa stimuleze in mod eficient punctul G.ce este punctul G

Vibrator Punct G SugarBoo realizat din silicon de inalta calitate, acest vibrator se evidentiaza prin aspectul sau atragator si sofisticat.

In final, punctul G ramane un subiect controversat si fascinant, care a fost cercetat intens timp de decenii, dar care inca starneste curiozitate si dezbateri. Acesta poate fi stimulat,iar  fiecare persoana poate avea o experienta de-a dreptul unica.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara