COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Cum gandesc barbatii si femeile despre sex

Cum gandesc barbatii si femeile despre sex

Cum gandesc barbatii si femeile despre sex

Pentru a raspunde la intrebarea “ Cum gandesc barbatii si femeile despre sex ?” trebuie sa analizam experientele si atitudinile sexuale atat a femeilor cat si a barbatilor. Barbatii si femeile tind sa se gandeasca diferit despre sex si relatii. De obicei, barbatii sunt capabili sa separe sexul de conexiunea emotionala intima in timp ce femeile nu pot. Ca atare, barbatii sunt mai predispusi decat femeile sa isi doreasca sa faca sex fara implicatii emotionale. Dar asta nu inseamna ca femeile nu se bucura de sex la fel de mult ca barbatii. Doar ca ele il doresc la pachet cu o relatie.

Cum gandesc barbatii si femeile despre sex si care au mai multi parteneri sexuali?

Faptul ca barbatii heterosexuali tind sa raporteze ca au mai multi parteneri sexuali, in timp ce majoritatea femeile nu, este o nedumerire pentru cercetatori. Daca barbatii au mai multe relatii sexuale , atunci cu cine? Studiile recente, bazate pe sondaje, spun ca barbatii supraestimeaza numarul de parteneri sexuali pe care i-au avut, in timp ce femeile isi amintesc mai exact aceste informatii.

 

Experiente si atitudini sexuale ale barbatilor

Un nou studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Ohio, indica ca un barbat se gandeste de circa 19 ori pe zi la sex. Este adevarat ca barbatii mediteaza mai intens la nevoile fizice si par sa fie mai predispusi sa se gandeasca la anumite tipuri de sex, cum ar fi sexul in trei, mult mai des decat femeile.

Psihologia evolutiva sugereaza ca, atunci cand vine vorba de relatii, barbatii si femeile pot urmari strategii pe termen scurt sau pe termen lung, cu obiective foarte diferite. Barbatii tind sa caute variante sexuale mult mai mult decat femeile, atunci cand urmaresc perechi pe termen scurt sau legaturi de genul one-night stand. Acestia urmaresc un numar mai mare de parteneri si accepta sexul mai repede decat femeile, care acorda prioritate calitatii partenerilor atat in ​​scenarii de imperechere pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Cum gandesc barbatii si femeile despre sex

De ce barbatii pot sa experimenteze o dorinta sexuala mai redusa?

Dorinta sexuala scazuta este o problema dureroasa si frecventa in randul barbatilor. Sondajele arata ca aproximativ 15-20% dintre barbati au suferit de o dorinta sexuala scazuta. Conditiile medicale sau tratamentele, precum si disfunctia sexuala, au fost printre principalele motive mentionate; la fel ca si stresul parental, marital si profesional; in unele studii, stresul a fost citat mai des decat orice conditii fizice.

Barbatii aflati in relatii pe termen lung refuza sexul din mai multe motive, inclusiv presiunea la locul de munca si anxietatea cu privire la disfunctia erectica sau alte preocupari fizice. Rareori, totusi, problema este pierderea atractiei pe termen lung fata de un partener, motiv pentru care terapeutii sfatuiesc sa caute ajutor pentru preocupari sexuale inainte de a se ingrijora ca o relatie este in pericol.

O alternativa buna ar fi utilizarea jucariilor sexuale, precum inele pentru erectie sau folosirea stimulentelor.

 

Experiente si atitudini sexuale ale femeilor

Cercetari recente au dezvaluit cu succes multe stereotipuri de lunga durata despre diferentele dintre dorinta masculina si cea feminina, cum ar fi ca femeile se bucura de sex casual la fel de mult ca barbatii. Totodata, conform studiilor, femeile au o atractie mai fluida decat barbatii, indiferent de orientarea lor.

Dorinta sexuala a femeilor variaza foarte mult, la fel ca si la barbai, iar unele femei au niveluri foarte ridicate de dorinta sexuala. In sondaje, astfel de femei raporteaza ca se lupta cu prejudecati culturale.

Cum gandesc barbatii si femeile despre sex

Rapoartele de dificultate sau incapacitate de a atinge orgasmul la femei variaza de la 10 la 40%; jumatate dintre femei, in general, nu experimenteaza orgasm in timpul actului sexual. In sondaje, cele mai citate motive pentru care femeile ar putea sa nu aiba orgasme au fost stresul si anxietatea si nu suficient timp petrecut in relatii sexuale. Alte motive principale mentionate au inclus imaginea corporală negativa, durerea sau iritarea in timpul sexului si lubrifierea insuficienta. Specialistii in domeniu sugereaza ca cele mai multe dintre aceste probleme ar putea fi abordate printr-o comunicare mai buna intre parteneri sau cu ajutorul unui terapeut.

Desigur, in lumea de astazi o femeie nu mai are nevoie de un barbat pentru a creste cu succes un copil. Dar mii de ani de evolutie nu sunt stersi atat de usor. De aceea, femeile inca tind sa fie atrase de relatii si legaturi intime decat de partile sexuale ale corpului.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara