COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri

Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri

Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri

Poate te-ai intrebat adesea Cum sa devii expert in sex oral. Sexul oral poate fi o experienta extrem de placuta si satisfacatoare atat pentru femei, cat si pentru partenerii lor. Insa, trebuie sa ne amintim ca fiecare persoana este unica si poate avea preferinte diferite in ceea ce priveste stimularea genitala. Unele femei pot prefera sa fie mai putin sau mai mult stimulate in zona clitorisului, in timp ce altele pot gasi placere si prin stimularea labiilor sau a altor zone din jurul vaginului.

Comunicarea deschisa si sincera este cheia pentru a descoperi ce functioneaza cel mai bine pentru tine. Daca simti ca ceva nu este confortabil sau nu iti place, asigura-te ca discuti cu partenerul si incercati sa gasiti solutii pentru a imbunatati experienta.

Clitorisul este regele, intotdeauna si pentru totdeauna.Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri

In continuare iti vom prezenta Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri.

1.Nu te avanta direct spre stimualrea clitorisului. Incepe prin a descoperi si explora intai alte zone.

  • Joaca-te cu sanii sau sfarcurile. Acestea sunt zone erogene extrem de sensibile: incercuirea sfarcurilor cu limba, sau strangerea blanda iti vor stimula cu siguranta partenera.
  • Saruta sau linge usor interiorul coapsei. Simte-te liber sa explorezi si alte zone, precum gatul sau mainile.
  • Foloseste-ti limba si respiratia. Incearca sa treci cu limba de sus in jos, cu lenjeria pe ea, sau sa incalzesti zona cu ajutorul respiratiei.

2.Foloseste cele 4 miscari ale limbii pe care majoritatea femeilor le adora.

Daca nu esti priceput in primirea indicatiilor (mai sus, jos, stanga sau dreapta), foloseste-te de cele 4 miscari de top care innebunesc femeile si afla Cum sa devii expert in sex oral.Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri 1

a.De sus in jos

b.Circular

c.Dintr-o parte in alta

d.Pulsare intr-un singur loc

Schimbarea ritmului si a intensitatii poate fi un mod de a intensifica si varia stimularea in timpul sexului oral. De exemplu, poti incepe cu o stimulare mai usoara si mai lenta pentru a construi anticiparea si excitarea, apoi poti trece la o stimulare mai intensa pentru a intensifica senzatiile.

De asemenea, schimbarea ritmului si a intensitatii poate fi folosita pentru a varia senzatiile si pentru a evita obisnuinta. Corpul poate deveni obisnuit cu o anumita intensitate si ritm de stimulare, ceea ce poate reduce placerea resimtita. Prin schimbarea ritmului si a intensitatii, puteti continua sa explorati noi niveluri de placere si excitare.

O alta modalitate de a varia intensitatea si ritmul stimularii este de a combina diferite tehnici, cum ar fi lingerea, suptul sau muscarea usoara. De exemplu, poti incepe cu o lingere usoara si apoi poate trece la o combinatie de lingere si supturi, pentru a intensifica senzatiile.

Este important sa acorzi atentie semnalelor corpului. Daca simti ca o anumita intensitate sau ritm de stimulare este prea mult sau prea putin, ajusteaza-le. Aceasta comunicare poate ajuta la crearea unei experiente mai placute si mai satisfacatoare pentru ambele parti.

3.Incercati pozitii noi.Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri 2

Schimbarea pozitiei poate fi o modalitate eficienta de a varia si intensifica experienta sexului oral pentru ambele parti.

Cum sa devii expert in sex oral vei afla numai experimentand si punandu-te in noi pozitii.

De exemplu, poti sta intins pe spate, intre picioarele ei, iar partenera da deasupra. Aceste pozitii permit o stimulare mai directa si controlata, permitand partenerului tau sa acceseze cu usurinta zonele sensibile.

O alta pozitie populara este cea in care stai in genunchi, in timp ce partenera ta sta in picioare cu picioarele deschise. Aceasta pozitie iti permite sa controlezi mai bine unghiul si directia stimularii, putand varia intensitatea si ritmul stimularii cu usurinta.

O alta pozitie care poate fi incercata este aceea in care stai intins pe burta, iar partenera ta cu fata catre picioarele tale. Aceasta pozitie permite sa te concentrezi asupra stimularii clitorisului si a altor zone sensibile din jurul vaginului.

Este important sa gasiti o pozitie care este confortabila pentru ambele parti si care permite o stimulare optima. In timp ce incercati diferite pozitii, comunicati deschis cu partenerul tau si experimentati cu diferite unghiuri si directii de stimulare.

4.Daca iti doresti sa adaugi ceva nou sexului oral, atunci incearca un vibrator!Cum sa devii expert in sex oral: 4 secrete si trucuri 3

Folosirea unui vibrator poate fi o modalitate eficienta de a intensifica si de a varia experienta sexului oral pentru femei si de a afla Cum sa devii expert in sex oral. Vibratoarele sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme, cu diferite niveluri de intensitate, si pot fi utilizate pentru a stimula clitorisul si alte zone sensibile ale vaginului.

In timp ce iti stimuleazezi oral partenera, poti incerca sa folosesti un vibrator pentru clitoris sau in alte zone sensibile pentru a adauga o stimulare suplimentara. Acest lucru poate ajuta la intensificarea senzatiilor si va duce la orgasm mai usor si mai rapid.

Puteti incerca un vibrator simplu, pentru stimulara precisa a clitorisului, sau un vibrator rabbit, care vine la pachet cu o dubla stimulare: atat a clitorisului, cat si a punctului G.

In concluzie, sexul oral poate fi o experienta placuta si satisfacatoare, cu atat mai mult cu cat exista comunicare, deschidere si explorare a unor tehnici si pozitii diferite. Cu putin efort si experimentare, vei afla Cum sa devii expert in sex oral.

Sexul oral poate deveni o parte importanta a vietii sexuale a femeilor si poate aduce o multime de placeri si senzatii noi.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara