Jocuri ale placerii- cunnlingus

Jocuri ale placerii- cunnlingus

Cand spunem sex ne gandim de cele mai multe ori la sex cu penetrare. Uitand ca mangaierile, masajul, complimentele, satisfacerea orala fac si ele parte din jocul erotic. O deosebit de brumoasametoda de placere este cunnlingusul, in special pentru majoritatea femeilor care nu pot ajunge la orgasm doar prin sex vaginal.

Tuturor femeilor le place si ar da orice sa fie iubite si stimulate oral cu maiestrie.

Din pacate, majoritatea barbatilor sunt destul de fixati pe obiectivul lor, sexul oral fiind doar un mic preludiu, dupa care urmeaza sexul “adevarat” cu penetrare. Insa, sexul oral este o forma se sex de sine statatoare si la fel de “adevarata” ca, de exemplu, pozitia misionarului.

In cazul in care iubitul are tendinta de a uita de fiecare data de aceasta etapa, incearca sa-i deschizi apetitul. Pentru a indulci putin lcrurile se poate folosi miere, pudra comestibila sau uleiuri.

Sexul poate fi un hobby tare placut. Exista mult mai mult decat sex orientat pe penetrare si eventual contra conometru. Porniti in cautarea acestei senzualitati si descoperiti taramuri nebanuite. Veti constata ca sunt mereu si mereu lucruri noi de descoperit.

! Articolele pot fi preluate de pe Aventuri Erotice cu citarea sursei si link catre articol.

Lasă un răspuns