Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

pompa-marire penis

Pompa pentru Marirea Penisului

Majoritatea barbatilor sunt preocupati de dimensiunea penisului si sunt pregatiti sa incerce orice ca sa-si mareasca penisul.Una din intrebarile care si le pun ar fi : Pompa pentru Marire Penis este oare eficienta? Developerul sau Pompa Vacum, este  un dispozitiv gasit in sex shop-uri destinat dezvoltarii penisului, ampificarii, armonizarii si controlulCALEX00647ui energiei sexuale masculine. Developerul ste alcatuit din trei componente :BATHMATE31

  • mansonul pentru etansiezare,
  • tubul gradat in care se realizeaza depresiunea,
  • pompa de vid.

Cresterea penisului se produce prin crearea unei depresiuni in tubul developerului cu ajutorul unei pompe de vid, depresiunea generand la randul ei erectia penisului si apoi mentinerea acesteia pe intreaga perioada a sedintei de dezvoltare. Folosind anumite tehnici menite sa amplifice energia in plan sexual si stimuland cu ajutorul developerului capacitatea de erectie a penisului, acesta isi mareste dimensiunile dupa o perioada de antrenament.  Odata cu folosirea acestei metode de marire a penisului se foloseste si o crema pentru marire penis.
RUF0003181 Sunt periculoase Pompele?
Jucariile erotice sunt create special pentru a nu dauna organismului. Toate sunt insotite de instructiuni de folosire, materialul din ce este confectionat dar, fiecare jucarie necesita o abordare speciala! Cu ajutorul developerului,  un barbat isi poate mari  dimensiunea penisului si sa obtina o erectie ferma, daca aceasta este folosita corect. Nu va sfatuim sa utilizati pompa mai mult de o ora si mai mult de 4 zile pe saptamana.  Mentineti pentru inceput developerul la depresiunea care asigura erectia timp de  15 minute si crescand gradat  pana la 60 de minute, sustinand antrenamentul maxim 6 luni. Dupa 3 luni de folosire penisul va creste in lungime intre 3- 6cm. Sunteti singurii care decideti cum si cat timp veti folosi pompa pentru marire penis. 
RUF0003031Intradevar functioneaza Pompa?
Da, pompa functioneaza dar depinde si de asteptarile dumneavoastra. Daca doriti sa va mariti penisul cu 10 cm, rezultatul poate sa dureze ceva mai mult timp, dar pentru o erectie ferma si o marire de pana la 3-6 cm, pompa va va ajuta cu siguranta.

Despre modul de folosire a pompei pentru marire penis si performantele obtinute cu acestea vom vorbi intr-un articol separat.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara