Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex.

Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex.

Sa ne conformam: Mai multe femei decat credem, experimenteaza activitati sexuale dureroase. Iata Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex si pot fi solutia stoparii durerii in timpul actului sexual.

Un raport recent a descoperit că aproximativ 7,5% dintre femeile din Romania suferă durere în timpul actului sexual. Datele din Statele Unite au fost și mai alarmante – 30% dintre femei spunând că sexul doare.

Iata Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex.

Ce inseamna asta? Ei bine, este o intrebare complicata.

Exista mai multe motive pentru care resimti disconfort in timpul actului sexual:

  • Uscaciune vaginala sau dificultati in producerea lubrifierii naturale.
  • Vaginism.
  • Endometrioza.
  • Boli cu transmitere sexuala netratate.
  • Inflamație pelviana.
  • Vulvodinia.
  • Alte infectii vaginale.

Cand vine vorba de tratarea unei astfel de dureri, exista o varietate de optiuni medicale.

Dar ce se intampla daca nu este vorba de o infectie?
Doua probleme particulare apar, uscaciunea vaginala si rusinea personala (care poate duce la vaginism și vulvodie), dar acestea sunt de asemenea tratabile.

Si in acest caz, jucariile sexuale sunt deosebit de utile. Acestea nu vor atenua toate formele de durere sexuala, dar te pot ajuta la durerea asociata cu lipsa excitarii sau rusinea personala fata de sex. Cu cat esti mai excitata, cu atat sexul va fi mai placut si pasional.

Factori cheie: uscaciune vaginala si durere.

Daca intampinati durere in timpul actului sexului, este posibil sa nu fiti excitata in mod corespunzator. Pentru a avea un contact sexual placut, trebuie sa fi pregatit pentru asta. Acest lucru inseamna ca trebuie sa ai vaginul pregatit corespunzator pentru penetrare.
Folosirea unui lubrifiant este intotdeauna o necesitate. Daca aveti concepti gresite fata de utilizarea acestuia, schimbati-le acum! Lubrifiantul este intotdeauna necesar! Acesta ajuta la reducerea durerii sexuale cauzate de frecare.

Pentru a reduce durerea sexuala, trebuie sa va concentrati asupra clitorisului.

O recenzie din 2010 a revistei Source Trust a aratat ca, cu cat deschiderea vaginala este mai aproape de clitoris, cu atat poate aparea un orgasm intens in timpul penetrari. Orgasmul este totusi produs din stimularea clitorisului, nu doar din penetrare.

Aducerea in joc a unei jucarii te poate ajuta la stimularea clitorisului.

Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex.
Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex. 5

Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex

Vibratoarele pentru stimularea punctului G, vibratoarele clitorisului si vibratoarele pentru cupluri, sunt proiectate special pentru a ajuta la cresterea excitatiei feminine. Cu cat sunteti mai excitata si relaxata cu atat veti simtiti mai multa plăcere.

„Jucariile sexuale ne pot ajuta să ne expluatam mai usor punctele fierbinți sexuale”, spune Dr. Sherry Ross, expert în sanătate pentru femei.
Jucariile sexuale ne pot ajuta, de asemenea, la cresterea fluxului de sange catre clitoris si cele 8.000 de terminatii nervoase ale sale.

Jucariile sexuale te pot ajuta sa inveti lucruri noi despre propriul tau corp si te pot ajuta să ai orgasme. Daca vei simti ca folosirea unei jucari sexuale te ajuta, vei putea indruma cu ușurință o prietena sa facă acelasi lucru.

Rusinea fata de folosirea jucariilor sexuale.

Exista un numitor comun intre sentimentele negative fata de sexualitate si tabu-ul care incă invaluie produsele sexuale: Rusinea.

Rusinea este atunci cand crezi ca tu esti problema sau ca tu faci greseli, aceste sentimente dureroase, sunt deseori interiorizate. Rusinea poate face o femeie sa se simta „mica” sau ca nu este suficient de buna.

Aceleasi sentimente de rusine se aplica si pentru jucarii sexuale.

Unele femei simt rusine fata de acestea, deoarece le considera un ajutor pentru a experimenta placerea, pe care ar trebui sa o simta fara ajutorul lor. Femeile tind sa se simta rusinate dacă au nevoie de ajutor din exterior pentru a simti placere. Asteptarea ridicola venita din partea barbatilor, ca o femeie trebuie sa ajunga la orgasm de fiecare data, prin penetrare. Aceasta idee gresita este un standard absurd, nerealist si de multe ori imposibil din punct de vedere biologic.

Pentru a ne imbratisa sexualitatea, ameliora rusinea si pentru a avea parte de sex intens, trebuie sa vedem Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex, acestea reprezinta un plus pozitiv in viata noastra! Jucariile sexuale nu sunt aici pentru a remedia ceva stricat, sunt aici pentru a elimina decalajul de placere, astfel incat sa poti avea mai multe orgasme. 95% dintre barbatii sustin ca au adus intotdeauna partenerelor sale orgasme, in timp ce doar 65% dintre femei sustin ca au ajuns la orgasm. Jucariile sexuale sunt raspunsul, trebuie doar să le acceptam in vietile noastre.

Nicio persoana nu trebuie sa simtă dureze in timpul sexului. Acesta este standardul minim pe care trebuie sa-l stabilim. Sa aducem jucariile sexuale afara din dulap si sa vedem Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex.

Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex.
Modul in care jucariile sexuale iti pot schimba parerea despre sex. 6

Te-ar putea interesa si: Cele 10 Strategii de Seductie pentru a Cuceri Inima unui Barbat.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara