Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Sarbatorim Ziua Internationala a Masturbarii Egale intre Sexe

Sarbatorim Ziua Internationala a Masturbarii Egale intre Sexe

Sarbatorim Ziua Internationala a Masturbarii Egale intre Sexe!

Sa fim sinceri: femeile vor trebui sa faca fata cu destul de multe lacune in 2020.

Decalajul de remunerare, decalajul de orgasm si acum si decalajul de masturbare, asa cum arata un studiu special facut de Womanizer. In consecinta, barbatii sunt cu mult inainte femeilor, nu numai in ceea ce priveste salariul si orgasmele, ci si in ceea ce priveste frecventa masturbarii. Pentru a schimba acest lucru, este timpul sa Sarbatorim Ziua Masturbarii Egale intre Sexe pe 5 septembrie. Va prezentam un studiu in care au fost intervievati 6.000 de femei si barbati din 12 tari diferite. Rezultatele sunt ingrijoratoare. La nivel international, decalajul de masturbare este de 68%. Aceasta inseamna ca barbatii se masturbeaza in medie de 154 de ori pe an, in timp ce femeile se masturbeaza in medie doar de 49 de ori in aceeasi perioada.

Changing Gender Norms and Gender Equality | HubPages

Womanizer crede ca acest lucru trebuie sa se schimbe! Pentru a crea mai multa constientizare priciind acest subiect, proclamam Ziua Internationala a Masturbarii Egale intre sexe n data de 5 septembrie. La fel ca diferenta de salarizare, femeile lucreaza gratuit in jur de 77 de zile pe an, deoarece salariul lor este in medie mai mic decat cel al barbatilor.

 

Mai putina masturbare = libido scazut? Neadevarat!

Incepand cu Ziua Interantionala a Masturbarii Egale intre Sexe, din 5 septembrie, barbatii si femeile trebuie sa se masturbeze aproximativ la fel de mult pentru restul anului, de aproximativ trei ori pe saptamana, conform sondajului. Dar de ce barbatii se masturbeaza mult mai mult decat femeile pe tot parcursul anului?

Gender Equality in Japan - GaijinPot InJapan

La aceasta intrebare se raspunde foarte des cu clisee depasite, stereotipe. „Barbatii au doar mai multa dorinta sexuala, asta e natura lor” … Nu, nu este. Studiul actual arata ca, in ceea ce priveste evaluarea libidoului, pe o scara de la 1 la 10, exista o mica diferenta, dar nu suficient de mare pentru a explica decalajul de masturbare. Barbatii isi estimeaza libidoul la 6,5, in timp ce femeile, in medie, au 5,5.

Cu toate acestea, masturbarea este o parte importanta a autodeterminarii sexuale. Din pacate, rusinea interiorizata, stigmatul social si lipsa de educatie, impiedica multe femei sa-si exploreze propria sexualitate.

Nu ai timp pentru masturbare?

Sondajul i-a intrebat pe participanti de ce se masturbeaza rar. Urmatoarele au fost cateva dintre cele mai frecvente motive mentionate la nivel global:

  • Sunt multumit sexual in relatia mea si nu am nevoie de masturbare (33%)
  • Nu am dorinta sa ma masturbez mai mult (33%)
  • De multe ori sunt prea obosit (15%).
Women Masturbating - Tips, Tricks, and 9 Mind-Blowing Benefits

Oricare ar fi motivele, faptul este cert. Femeile se masturbeaza semnificativ mai putin decat barbati. O alta discrepanta intre sexualitatea masculina si cea feminina devine clara. Cand au fost intrebati cu privire la acceptarea jucariilor sexuale, precut vibratoarele, patru din zece respondenti au spus ca este mai bine ca femeile sa nu foloseasca jucarii. Sase la suta spun ca societatea este foarte aproape sa accepte masturbarea femeilor.

Ginnifer Goodwin Judging You GIF by CBS All Access - Find & Share on GIPHY

Ziua Masturbarii Egale simbolizeaza aceste obstacole sociale si este menita sa le reaminteasca femeilor ca este – in sensul cel mai adevarat al cuvântului, in propriile lor maini sa inchida acest decalaj odata pentru totdeauna.

 

De ce masturbarea este atat de importanta?

Sigur, scopul sexului solo pentru majoritatea oamenilor este acela de a avea un orgasm extraordinar de intens. Dar masturbarea este importanta din motive complet diferite.

Am adunat cateva motive pro masturbare aici:

  • Veti avea parte de sex si de orgasm doar daca va cunoasteti exact corpul si nevoile lui.
  • Sexul solo este modalitatea perfecta de a ajunge la orgasm.
  • Exploreaza-ti corpul si bucura-te de ceea ce iti face placere.
  • Datorita eliberarii anumitor hormoni, orgasmele sunt adevarate tratamente pentru sistemul imunitar.
Yess GIF - Find on GIFER

Asadar, masturbarea regulata este buna pentru sanatatea ta.
Ai avut o zi stresanta? Atunci opreste-te si distreaza-te cu tine, cu corpul tau, cu pofta ta. Tot ce aveti nevoie este odihna, un loc frumos si poate o jucarie sexuala si lubrifiant.

 

Exista momente si faze in care nu te simti confortabil in pielea ta si mai mult decat orice altceva sexul te poate ajuta, sa depasesti aceste momente.

Puteti descoperi parti complet noi ale dvs. Si cel mai bun mod de a face acest lucru este sa incercati diferite jucarii, vibratoare, dildo s.a.m.d. Dupa cum se spune, pofta de mancare vine mancand…Sarbatorim Ziua Internationala a Masturbarii Egale intre Sexe impreuna! Nu uita 5 septembrie.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara