Sexul anal – Subiect Tabu

                                                   Tot mai multi oameni descopera placerea sexului anal!

Sexul anal – este un  Subiect Tabu in zilele noastre, iar afirmatia: “acest orificiu nu este creat pentru sex”, este destul de gresita, altfel, de ce aceasta zona este prevazuta cu numeroase terminatii nervoase, iar orgasmele anale sunt mai intense, atat la femei cat si la barbati? Daca o luati incet si corect, puteti descoperi senzatii si placeri incoparabile.Insa, la sexul anal, trebuie sa fiti mult mai atenti, decat la sexul vaginal, iata cum sa  transformati jocul anal in unul fara dureri si fara incidente.

POZE-ARTICOL-SEX-ANAL

Pentru inceput:
Asigurati-va ca aveti tot ce va trebuie la indemana. In primul rand – Lubrifiantul Anal. Nu va recomandam sa folositi lubrifianti cu efect anestezic, pentru ca astfel, nu veti simti ce nu este in regula in timpul penetrarii. Tesuturile anusului sunt foarte delicate si fine, asadar, se pot rupe usor, din aceasta cauza, excludeti graba. Totul trebuie sa decurga incet, cu multa rabdare si mult lubrifiant!

                                                     Jucariile Anale – jucarii sigure!

Care jucarii nu sunt periculoase? Cele ce sunt create special pentru sexul anal. Multe dintre ele au o ventuza sau o baza lata, tocmai pentru a nu se POZE-ARTICOL-BUTT-BLUG-siliconpierde in corp. Pentru jucariile vaginale, astfel de sigurante nu sunt necesare, dupa cum anatomia femeii, permite eliminarea oricarui obiect din vagin.  Dar daca inseram o jucarie fara siguranta in anus, pentru eliminarea ei, s-ar putea sa avem nevoie de un doctor.

Jucarii pentru Barbati!
Barbatii si ei la randul lor, au un punct G analogic femeilor, iar acest punct este tocmai prin anus. Pentru a masa prostata, sunt create special jucarii curbate pentru prostata. Ridicati tabu-ul asociat cu homosexualitatea si descoperiti o noua placere a extazului! Mai ales, masajul prostatei este recomandat pentru sanatate!POZE-ARTICOL-BUTT-BLUG-STICLA

          Regula principala!
Totul ce se intampla in dormitorul dumneavoastra, trebuie sa va placa! Daca din anumite motive simtiti un disconfort, aveti dureri sau pur si simplu nu va place, aveti nenumarate alte variante sa oferiti corpului dumneavoastra placere!
                                                    Fiti deschisi in propriile dorinte si savurati sexul!poze articol jucarii barbati-300x225

! Articolele pot fi preluate de pe Aventuri Erotice cu citarea sursei si link catre articol.

Lasă un răspuns