COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2 - Satisfactie Garantata! 1

Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2 – Satisfactie Garantata!

In cautarea placerii supreme si a unor experiente orgasmice intense, stimulator clitoris Satisfyer Pro 2 este un adevarat favorit printre femei. Datorita tehnologiei inovatoare si designului sau rafinat, acest stimulator promite satisfactie garantata si momente de extaz pur.

  Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2 – Satisfactie Garantata!

Este un concept nou de stimulare, nu este o pompa, nu este un vibrator, este de fapt o jucarie neobisnuita creata pentru placerea feminina! Creaza un vid, o senzatie de vacuum, foarte puternica si stimuleaza clitorisul cu  impulsuri de aer. Realizat dupa o tehnologie complet revolutionara inovatoare,  Stimulatorul Clitoris Satisfyer Pro 2, dupa cum ne sugereaza si numele, va garanteaza satisfactia!

poza-sitesfyer-2-pro-waterproof

Placere neobisnuita si necunoscuta!

Senzatia pe care o simtiti nu este ca cea a sexului oral, nici ca stimularea unui vibrator, nu se asemana nici cu stimularea cu degetul. Stimulatorul Clitoris Satisfyer Pro 2 se fixeaza pe clitoris iar senzatiile pe care le simtiti cresc mai mult si mai mult, pana ce sensibilizarea clitorisului devine excesiva. Orgasmul vine iute, cu putere si rapid, un orgasm intens de care marea majoritate a femeilor, cu siguranta nu a mai avut parte. Impactul se resimte nu numai asupra clitorisului, dar acopera deschiderea vaginului si se simt senzatii puternice undeva in zona burtii, si e cool!
poza-sitesfyer-2-pro

Caracteristici Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2:

Stimulatorul vine insotit de propriul incarcator, deci nu va mai bateti capul cu bateriile. Se incarca usor de la orice incarcator cu USB, laptop, calculator, telefon. Stimulatorul este realizat dintr-un material de plastic solid, hipoalergenic si in conditii de siguranta pentru sanatate. Capul ce aspira este realizat din silicon medicinal, suficient de flexibil si catifelat. Dimensiunea Stimulatorului este una perfecta de tinut in mana, degetul mare poate apasa confortabil pe butonul de schimbarea functiilor.

Capul poate fi indeparatat pentru spalare si igienizare. Dar Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2 este 100% rezistent la apa, deci il puteti folosi in cada sau dus, savurand baia de neuitat! Cand se porneste stimulator face un zgomot cam ciudat, dar odata fixat pe clitoris, zgomotul devine infundat si deloc deranjant. Daca nu doriti ca sa se auda zgomot, atunci mai intai aplicati lubrifiant pe baza de apa pe zona clitorisului, apoi il fixati si datii drumul.
poza-sitesfyer-2-pro-articol-silicon

Ideal pentru Femeile care nu pot obtine orgasmul!

Femeile ce au probleme in obtinerea orgasmului in timpul actului sexual, il pot folosi cu succes pentru stimularea de dinaintea partidei sexuale. Sau se poate folosi chiar si in timpul penetrarii, pentru ca avantajul principal al Stimulatorului este ca nu poate ca sa faceti vre-o miscare gresita, nu exista nici un esec, nu este nevoie sa va concentrati pentru a prinde un orgasm.

Cu Stimulatorul Clitoris Satisfyer Pro 2 doar se intampla, si veti fi doar uimite – dupa ce sa intamplat!

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara