COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

TOTUL DESPRE SEXUL ORAL 1

TOTUL DESPRE SEXUL ORAL

Este o modalitate de a explora si de a oferi placere prin stimularea orala a organelor genitale. Pentru multi oameni, sexul oral este o experienta extrem de satisfacatoare si poate aduce un nivel ridicat de intimitate si conexiune in relatie.

TOTUL DESPRE SEXUL ORAL

Sexul oral deja este un fenomen comun in randul oamenilor, in special al adolescentilor. Aproape toti oamenii il practica, ba chiar unii practica sexul oral dinaintea sexului vaginal. Prin sex oral se intelege stimularea organelor genitale ale partenerului/partenerei folosind gura.
Sexul Oral este de 3 tipuri:

  1. Felatia –  este atunci când organul genital bărbătesc (penisul) este introdus în gura partenerei;
  2. Cunilingus –  are loc atunci când bărbatul/femeia își mișcă limba si buzele pe labii, clitoris și în interiorul vaginului partenerei;
  3. Analingus –  reprezinta excitarea partenerului/partenerei prin mișcări lascive ale limbi în jurul anusului.

Sexul oral la barbati:

TOTUL DESPRE SEXUL ORAL 2Cand vine vorba despre o partida de sex, asta este partea care le place cel mai mult majoritatii barbatilor. Nici nu ar fi prea multe de spus, intrucat extrem de rar un barbat ar refuza o femeie dornica sa-i ofere stimulare orala, ba chiar de multe ori ei sunt cei care vin cu initiativa, si o fac o fac destul de des, considerand sexul oral motiv serios de evaluare a unei relatii. Considera sexul oral ca o dovada de iubire si de respect.
Sunt femei carora le place sa isi satisfaca astfel partenerii, sau pur si simplu se simt bine facand asta. Insa sunt si mai multe care nu accepta sa faca sex oral, sau care o fac, dar fara tragere de inima sau in sila. Acest lucru nu prea ii incanta pe barbati deorece acestia vor sa vada pasiune, vor sa vada placere pe fata femeii.

Atunci cand o femeie nu o face din placere, barbatul simte asta si nu mai este nici el la fel de excitat ca inainte. Vrea sa vada o femeie capabila sa-i ofere placere si sa primeasca placere din asta, nu un robot care face un lucru doar din obligatie.
Sexologii spun ca acesta este rezultatul nesigurantei pe care o simt fata de relatia in care sunt implicate, fata de sentimentele partenerului si fata de ele insasi. Ele se gandesc ca daca nu vor face sex oral, partenerul isi va gasi o amanta care sa-i ofere exact ce-si doreste. Mai exista si acea nesiguranta din cauza necunostintei. Femeile care nu au mai incercat sexul oral evita sa incerce acest lucru deoarece il considera scarbos sau ca oranul sexual masculin ar putea avea un gust neplacut. Ei bine, aici depinde de fiecare barbat in parte si de igiena sa personala.

Cum ai putea trece peste aceste inconveniente si sa-i faci partenerului un sex oral ca la carte?

Pentru a scapa de temeri ai putea folosi un spray oral care pulverizat pe organul genital al partenerului
sau partenerei ii va schimba gustul cu unul placut. Iar pentru a face si finalizare orala, recomandam un
supliment care va face partenul sa-si mareasca cantitatea de sperma ejaculata si gustul acesteia.
spray oral

Cum sa ii faci un sex oral de neuitat?

Atunci cand ii faci sex oral, nu trebuie sa o faci ca si cum ai fi obligata, fa-o din placere. Daca nu esti dispusa sa faci asta din placere, atunci nu o fa. Pentru a-i oferi placere, nu trebuie sa te grabesti, incepe usor, saruta-i mai intai corpul, incepe de la piept si coboara inspre pubis, foloseste si limba atunci cand il saruti, apoi ia usor penisul in mana si incepe sa te joci cu capul.

Linge-l usor, cuprinde-l cu buzele, apoi ia penisul in gura, cu miscari usoare. Schimba miscarile, ritmul, plimba-ti limba pe intreg organul genital si pe testicule. Fa-o cu pasiune! Uita-te in ochii lui atunci cand ii faci sex oral si zambeste usor, arata-i ca-ti place. Cel mai important este sa ai grija sa nu zgarii cu dintii atunci cand faci acest act. Folosind un lubrifiant comestibil iti va fi mult mai usor sa-i faci un oral de neuitat si ii va si schimba gustul intr-unul placut.

Sexul oral la femei:

lips man  Barbatii si femeile sunt diferiti cand vine vorba despre sex oral. Barbatii sunt inebuniti dupa o felatie, femeile in schimb, desi isi doresc foarte mult asta si chiar daca stiu ca nimic nu se compara cu acea satisfactie provocata de o limba, nu accepta pe oricine sa le faca sex oral, ba chiar uneori nu-si lasa nici partenerul sa faca acest lucru.

Foarte rar se intampla ca o femeie sa-i spuna partenerului sa-i faca sex oral, desi aceasta vrea. Din nou, asta se datoreaza nesigurantei si in unele cazuri pentru ca ele se ganedsc ca partenerul ii va cere si ei sa-i intoarca favorul. Pentru o femeie exista temerea ca partenerului nu o sa-i placa forma, culoarea sau gustul organului ei genital. Din aceste motive unele femei refuza sa primeasca sex oral si unele fac sex doar pe intuneric. Unii barbati refuza si ei sa faca sex oral partenerei din diferite motive.

Unora nu le place gustul sau mirosul vaginului, altii considera asta ca si un semn de supunere, considera ca isi calca pe mandrie daca fac cunilingus, iar o parte nu fac sex oral femeilor care au mai avut si alti parteneri. Ei bine, asta e o prostie. Stiati ca inafara de ochi, vaginul este singurul organ care are capacitatea de a se autocurata? Atata timp cat esti cu ea, se ingrijeste, o saruti si te bucuri de corpul ei , de ce nu i-ai face si oral? Si cu mandria, daca o faci sa se simta bine inseamna ca iti calci pe mandrie?

Daca ii oferi unei femei tot ce vrea, o faci sa se simta in al 9-lea cer si ii oferi ce nimeni nu-i poate oferi sau ce nu i-a oferit, nu te va insela. Insa sunt si barbati care adora sa faca sex oral partenerei din simplul fapt ca asta ii excita pe ei. Pur si simplu le place gustul si mirosul vaginului si expresia partenerei cand primeste acest rasfat. Sunt satisfacuti doar daca si partenera este satisfacuta, si ar face orice pentru asta.

Cum sa o faci sa vrea sa-ti faca, sau sa te lase sa-i faci sex oral?

oral la femeiEsti cu partenera, va pregatiti pentru o seara fierbinte, doar ca ai vrea sa mai  faceti si altceva pe langa sexul vaginal, ceva mai profund, o felatie sau un cunilingus, dar  nu esti sigur ca si ea vrea sa-ti faca. Ce ar trebui sa faci in acest caz? Simplu, o faci pe ea  sa vrea sa-ti faca. Si cum faci asta? Ei bine, aici e un pic mai dificil. Trebuie sa incepi cu  preludiul. Trebuie sa incepi cu tandrete, sa o faci sa se simta in siguranta cu tine si sa te  vada barbatul perfect pentru ea, sa o faci sa te vrea.

Dupe ce o faci sa se destinda, sarut-o  pasional si dezbrac-o usor, saruta-i corpul, fa-o in asa fel incat sa te doreasca cu orice pret. Inainte sa o exciti sexual, excit-o la nivel mental. Odata ce i-ai facut pofta, va dori sa treceti la actiune. Acum nu trebuie sa-i oferi totul pe tava, dezbraca-te usor, atinge-i corpul, saruta-i zonele sensibile cum ar fi umerii, sanii, zona de sub coapse, sarut-o pe coloana in timp ce te misti usor pe corpul ei, sarut-o pa gat, musc-o usor de coaste si de umeri, dar evita sa te duci cu gura spre organul genital pana cand nu simti ca partenera este excitata suficient. Sarut-o pe abdomen apoi urca inspre piept, repetand acest act de cateva ori. Sicaneaz-o!La un moment dat ea iti va impinge capul cu mainile .

Daca va face acest lucru inseamna ca isi doreste foarte mult sa-ti cobori gura. Daca ai ajuns pana aici poti obtine ce vrei. Ii poti face sex oral linistit, sau, o poti convinge sa-ti faca o felatie. Continua sa-i oferi placere in doze mici, provoac-o, dar nu-i oferi chiar ceea ce vrea. Nu te apuca sa-i faci oral, sarut-o pe corp si ridica-te deasupra ei. Nu trebuie sa-i spui tu ce sa-ti faca. Daca reusesti sa o exciti indeajuns si sa o faci sa te vrea cu orice pret, o va face din propria initiativa.

Cum sa o faci sa ajunga la orgasm facandu-i sex oral?

Ai ajuns unde ai dorit, te pregatesti sa-i faci sex oral si vrei sa-i arati cat de bun esti la asta. Vrei sa o faci sa ajunga la orgasm folosind limba. Iata niste metode si niste idei prin care ai putea obtine acest lucru:
TOTUL DESPRE SEXUL ORAL 3

  • Incepe usor si continua nebuneste. Ea stand pe spate, cu picioarele desfacute si tu stand cu capul intre picioarele ei. Incepe prin a te plimba usor cu varful limbii pe labii, de jur imprejur, pana la clitoris, apoi avanseaza cu limba, bag-o partial in interiorul vaginului, incepe sa il lingi ca pe o inghetata, la inceput mai lent, apoi din ce in ce mai rapid. Cuprinde-i labiile cu buzele si sarut-o usor folosind doar buzele, pasional, apoi foloseste si limba. Sarut-o ca si cum ai saruta-o pe buze intr-un sarut frantuzesc, dar din nou, nu ii baga toata limba inauntru. Cuprinde labiile usor cu dintii, musc-o usor, si apoi da-i drumul. Dupa, joaca-te cu clitorisul ei. Linge-l bine! Iar in timp ce faci asta, ai putea sa ii introduci un deget sau 2 in vagin si sa o masturbezi. Cand simti ca nu mai are mult pana la orgasm, revino la joaca cu limba. Sarut-o din nou, dar de data asta, baga-i toata limba inauntru, cat de mult poti tu si incearca sa o misti in lateral. Asta o va inebuni.
  • Clasicul 69. Pozitia 69 se poate face in 3 moduri; femeia deasupra barbatului (cel mai comun), ambii parteneri stand pe-o parte sau un 69 inversat (barbatul deasupra femeii). In aceasta pozitie ambii parteneri se pot bucura de sexul oral in acelasi timp. Cei mai multi oameni practica un 69 clasic, in care femeia sta deasupra barbatului, insa unii practica si acel 69 in care barbatul sta deasupra femeii. Cea de-a doua pozitie este mai dificila pentru femei deoarece acestea nu au un control prea bun asupra organului sexual al barbatului si s-ar putea ineca.
  • Pozitia 68. In aceasta pozitie barbatul sta intins pe spate iar femeia sta deasupra lui, tot intinsa pe spate, si isi pozitioneaza coapsele      deasupra capului barbatului.
  • Sex oral in timp ce sta in doggy. In timp ce ea sta in pozitia doggy, tu te-ai putea strecura cu capul sub ea si sa incepi sa-ti faci treaba. Cand femeile primesc oral in aceasta pozitie se simt in al 9-lea cer, devin excitate la maxim.
  • Pune-o sa stea pe fata ta. Tu, stand intins pe spate iar ea venind si asezandu-se pe fata ta. Asta e o alta pozitie pe care femeile o adora deoarece in aceasta pozitie ele domina, au barbatul la picioarele lor, sau mai bine zis la vaginul lor. Aceasta pozitite este perfecta si pentru analingus
  • Ia-o in brate si ridic-o astfel incat coapsele ei sa fie la nivelul capului tau. Aceasta pozitie necesita forta in brate. Pentru a va fi mai usor ea si-ar putea incolataci picioarele in jurul capului tau si sa o sprijini de un perete sau chiar sa stai in genunchi in timp ce faci asta, astfel greutatea va fi diminuata si ea se va putea bucura de un sex oral in aceasta pozitie magnifica. Art fi mai placut sa face-ti asta sub dus, sub jetul fierbinte de apa care va cade pe piele.

Sexul oral poate fi periculos?     

TOTUL DESPRE SEXUL ORAL 4Da. Sexul oral poate fi la fel de periculos ca si sexul vaginal. Mai multe boli cu transmitere sexuală, precum HIV, herpes, sifilis, gonoree, HPV, hepatită virală pot fi transmise pe cale orală.
De asemenea, te-ai putea alege cu o infectie daca partenera are o carie si iti face sex oral neprotejat, sau daca tu ii faci sex oral partenerei iar ea are herpes genital.
Riscurile depind de o mulţime de lucruri, incluzând chiar şi numărul de parteneri, igiena ta si a partenerului/partenerei şi caracteristicile particulare ale sexului oral pe care îl practici.
Sexul oral practicat unei femei este mai puţin riscant decât sexul oral oferit unui bărbat.

Ce se recomanda pentru a evita transmiterea unei boli prin intermediul sexului oral?

Pentru a scapa de griji atunci cand te bucuri de un sex oral, este recomandat sa porti un prezervativ (de preferabil cu arome pentru a-i conferi un gust placut) si ca ambii parteneri sa aibe o igiena genitala si orala adecvata.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara