COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Parfumurile cu feromoni -senzualitate și atractie 1

Parfumurile cu feromoni -senzualitate și atractie

Comunicarea sexuala incepe de la miros!

sexualattractionFeromonii sunt reprezentati de hormonii feminini cat si masculini care sunt eliminati de corp, atunci cand acesta se excita. Feromonii sunt elemente biochimice secretate si eliberate de organism, in acelasi timp, fiind prezenti in orice vietate cu rolul de a creste atractia sexuala. Feromonii cresc atractia si totodata modifica  comportamentul sexual, fiind fara miros , suficienti de puternici, pentru o activitate sexuala intensa. Feromonii sunt prezenti atat la partea feminina cat si cea masculina fiind eliminati in doze diferite, determinate de gradul de excitare. Feromonii feminini sunt de un efect discret mult mai subtil si incitant, iar feromonii barbatesti  sunt mult mai puternici, acestia avand rolul de a atrage persoanele de sex opus odata cu eliminarea acestora.

Feromonii se regasesc pe toata suprafata corpului, dar cele mai concetrate zone ale corpului sunt urmadesiretoarele: mameloanele femeilor, dar si cele ale barbatilor, axilele, pleoapele, buzele, urechea exterioara, zonele pubiene dar si cele periorale. Stimularea acestor zone trimit creierului semnale, pentru un control mai usor si mai bun asupra emotiilor proprii.  Marele si totodata extraordinarul avantaj pe care il au feromonii, este comunicarea in care un barbat isi poate dea seama imediat ca o femeie se simte atrasa de el. Limbajul corpului este foarte important in zilele noastre, acesta avand si beneficii pentru sanatate si anume: mentine sistemul reproducator sanatos, elimina stresul si depresia, creste fertilitatea feminina, imbunatateste viata sexuala crescand astfel apetitul sexual, dar asigura si o incredere deplina in fortele proprii.  Efectele pe are le au feromonii asupra persoanelor de sex opus sunt urmatoarele: incredere, calm, atractie sexuala si putina agresivitate. Doza de feromoni pe care o produce  organismul  pe cale naturala joaca un rol important in relatia de cuplu si intensitatea acesteia. Pentru suplimentarea  sau acoperirea necesarului de  feromoni de care organismul are nevoie, s-a descoperit o gama variata de produse ce au in compozitie  feromoni, care stimuleaza  atractia si cresterea activitatii sexuale. Una din alternativele cele mai usoare si fara costuri prea mari, este reprezentata de parfumul cu feromoni.feromoni Parfumurile cu feromoni au fost special create, pentru a creste atractivitatea dintre femeie si barbat. In urma diferitelor cercetari pe aceasta tema, specialistii spun ca 75% dintre persoanele care au folosit aceste parfumuri, au simtit ca persoanele de sex opus s-au simtit atrase de ele. Pentru persoanele de gen feminin, noi va recomandam doua parfumuri cu feromoni care ajuta la cresterea senzualitatii, evitarea timiditatii dar si la cresterea pasiunii.
Parfumul John Long    are o aroma delicata, seducatoare plina de sexualitate, transformand in mister si senzualitate orice aparitie. Parfumul cu feromoni pentru ea, John Long este ingredientul secret al femeii ce doreste sa detina puterea seductiei!

Parfumul cu Feromoni Tokyo Sensual Woman  contureaza personalitatea femeii, evidentiind foarte bine senzualitatea! Notele subtile de flori de magnolie si frezie, combinate cu aroma fructata de piersica si para, scot in evidenta ingredientul unic orhideea. Parfumul este imbogatit cu feromoni puternic concentrati, ce ajuta orice femeie sa fie remarcata.

Pentru barbati, recomandam parfumul cu feromoni London Mysterious Man ,  care are un efect deosebit asupra femeilor, ajutandu-l sa fie incredibil de erotic si pasional, sofisticat, misterios si seducator. Acest parfum se deschide cu notele de top a aromei de bergamota si seduce cu notele de mijloc care sunt coriandru, nucsoara si mosc. Parfumul cu Feromoni London Mysterious Man a fost special creat pentru barbatii care vor sa inspire, pentru barbatii siguri pe ei si pasionali!

Parfum-cu-feromoni-aventurieroticeCasanova,  un parfum cald, masculin, cu o senzuala discretie, care va ofera efecte vizibile. Secretul acestui parfum, sunt feromonii, singurii responsabili pentru stabilirea atractiei sexuale dintre un barbat si o femeie. Acest parfum va transforma intr-un barbat irezistibil si un adevarat Casanova, este ideal pentru cei care si-au pierdut abilitatile de cuceritor sau nu au timp de agatat femei.  Pentru cuplurile care doresc să reaprinda pasiunea dintre ei, aceste parfumuri pot fi un început bun.
Oamenii trebuie sa fie constienti de faptul ca producerea de feromoni duce si la consumarea unei cantitati insemnate de energie, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie asigurati ca aceasta energie nu este consumata degeaba. Persoanele care se hotarasc sa foloseasca astfel de parfumuri care contin feromoni, nu trebuie sa se astepte la cucerirea imediata a unei persoane de sex opus, ci mai intai sa creeze mediul potrivit atractiei sexuale!

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara