Coș cumpărături

COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Descopera latura neobisnuita a sexualitatii: 4 adevaruri despre fetish-uri 1

Descopera latura neobisnuita a sexualitatii: 4 adevaruri despre fetish-uri

Descopera latura neobisnuita a sexualitatii: 4 adevaruri despre fetish-uri

Un fetish, definit de obicei ca o atractie sexuala puternica fata de un anumit obiect, material sau activitate, poate fi un subiect sensibil si controversat.

Desi termenul este adesea asociat cu comportamente extreme si neobisnuite, fetishurile sunt, de fapt, destul de comune in societatea noastra.

Exista o varietate de fetishuri diferite, inclusiv fetish-uri pentru:

  • incaltaminte, lenjerie intima, piele, latex, jucarii sexuale, animale de plus, par, pumnale, pantofi cu toc inalt, picioare si multe altele.

Acest lucru sugereaza ca orice obiect sau activitate poate fi un stimul pentru cineva.Descopera latura neobisnuita a sexualitatii

Pentru multi oameni, fetishurile sunt o modalitate de a-si exprima sexualitatea si de a explora latura lor mai neobisnuita. Desi este posibil sa existe o componenta psihologica a acestor preferinte sexuale, nu exista nicio dovada ca oamenii care au fetishuri sunt mai predispusi la tulburari mintale sau la comportamente violente.

In ceea ce priveste acceptarea sociala a fetishurilor, aceasta poate varia in functie de cultura si de comunitatea in care traiesti. In unele societati, fetishurile sunt mai putin tabu si pot fi acceptate mai usor, in timp ce in altele sunt vazute cu respingere si stigmatizare. Este important sa fim toleranti si sa nu judecam pe nimeni in functie de preferintele lor sexuale.

Intr-un sondaj efectuat in Statele Unite, s-a constatat ca aproximativ 23% din barbati si 8% din femei au o preferinta pentru un anumit tip de fetish.

Fetishurile sunt o parte normala a sexualitatii umane, dar ele raman un subiect tabu si controversat in multe societati.

Descopera latura neobisnuita a sexualitatii: Exista o varietate de teorii despre motivul pentru care oamenii au fetish-uri, dar nu exista nicio explicatie universal acceptata. Unele teorii sugereaza ca oamenii care au fetish-uri au avut experiente timpurii care i-au legat de obiectul respectiv, in timp ce altele sustin ca fetish-urile pot fi o modalitate de a-si exprima sexualitatea si de a explora latura lor mai neobisnuita. In continuare, Descopera latura neobisnuita a sexualitatii: 4 adevaruri despre fetish-uri.

1.Fetish-uri pentru obiecte.

Acestea implica o atractie sexuala puternica pentru anumite obiecte, cum ar fi incaltaminte, lenjerie intima, piele, latex, jucarii sexuale, animale de plus sau alte materiale. Persoanele care au aceste fetish-uri sunt atrase de textura, aspectul sau mirosul obiectelor respective.

Exista o serie de posibile explicatii pentru aparitia acestor fetishuri, dar nu exista o singura explicatie universala sau certitudinea ca toate acestea au un fundament psihologic. Unele dintre posibilele explicatii includ asocierea obiectelor cu o experienta sexuala pozitiva din trecut, o nevoie de control sau o dorinta de a experimenta lucruri noi si diferite in ceea ce priveste sexualitatea.

Este important de retinut ca orice tip de fetishism este normal, atata timp cat nu face rau altor persoane si este consimtit de toti cei implicati. Este important sa fii deschis si respectuos fata de aceste tipuri de preferinte sexuale ale altor persoane,

2.Fetish-uri pentru parti ale corpului.Descopera latura neobisnuita a sexualitatii

Aceste fetish-uri implica o atractie sexuala pentru anumite parti ale corpului, cum ar fi picioarele, mainile, nasul, ochii, urechile sau parul. Acest tip de fetish este destul de comun si este adesea asociat cu o preferinta pentru anumite caracteristici fizice sau gesturi ale partenerului.

Ca si in cazul fetishurilor pentru obiecte, exista mai multe explicatii posibile pentru aparitia fetishurilor pentru parti ale corpului. Acestea pot include asocieri pozitive intre o anumita parte a corpului si experiente sexuale placute din trecut sau asocieri culturale si sociale care valorizeaza anumite parti ale corpului. De asemenea, exista cercetari care sugereaza ca acest tip de fetish poate fi legat de activarea unor zone specifice din creier.

Este important sa retinem ca fetishurile pentru parti ale corpului sunt o preferinta sexuala normala, atata timp cat este consimtita si nu face rau niciunei persoane.

3.Fetish-uri pentru activitati.Descopera latura neobisnuita a sexualitatii

Aceste fetish-uri implica o atractie sexuala pentru anumite activitati, cum ar fi jocurile de rol, dominatia sau supunerea, fumatul, urinarea sau defecarea. Persoanele care au acest tip de fetish sunt adesea atrasi de puterea, controlul sau submisivitatea pe care le ofera aceste activitati.

4.Fetish-uri pentru imagini sau scene.

Aceste fetish-uri implica o atractie sexuala pentru anumite imagini sau scene, cum ar fi femei imbracate in uniforme militare sau de politie. Unele dintre explicatiile posibile includ dorinta de a experimenta lucruri noi si diferite in ceea ce priveste sexualitatea, asocierile pozitive intre anumite imagini sau scene si experiente sexuale placute din trecut sau nevoia de a avea control asupra imaginilor sau scenelor sexuale. Descopera latura neobisnuita a sexualitatii chiar acum!

Iti recomandam produse din gama lenjerie fetish pentru a explora minunata lume a fanteziilor sexuale.

Poti incepe cu un ham fetish pentru a realiza o tinuta provocatoare,  sau poate chiar un costum sexy de asistenta medicala.

Descopera latura neobisnuita a sexualitatii si multitudinea de posibilitati care sta la picioarele tale.

In concluzie, fetishurile sexuale pot fi o parte normala si sanatoasa a sexualitatii umane, cu conditia sa fie consimtite si sa nu faca rau niciunei persoane. Desi acestea pot fi privite cu scepticism sau judecate de unii, este important sa intelegem ca preferintele sexuale sunt personale si pot varia foarte mult de la o persoana la alta.

Este important sa fim deschisi si sa discutam deschis despre preferintele noastre sexuale cu partenerul sau partenera noastra, pentru a ne asigura ca toate activitatile sexuale sunt consimtite si satisfacatoare pentru ambele parti. De asemenea, este important sa avem incredere in propriile noastre preferinte sexuale si sa le acceptam fara judecati sau sentimente de vinovatie.

In final, ar trebui sa ne amintim ca sexualitatea este un aspect important al vietii noastre si ar trebui sa o exploram intr-un mod sanatos, respectuos si placut.

 

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara