Coș cumpărături

Comenzi: 0784 110 110

Transport Gratuit la comenzi de peste 200lei

Pozitii de placere preferate pentru orice situatie

Pozitii de placere preferate pentru orice situatie

Exista pozitii in care este stimulat foarte tare clitorisul sau punctul G. Unele sunt ideale in cazul durerilor de spate sau altele in cazul unui penis prea lung. Testati care dintre urmatoarele pozitii se potrivste cel mai bine necesitatilor personale.

Stimularea punctul G
La pozitiile pe la spate si dintr-o parte, penisul stimuleaza placut punctul G.

Stimularea clitorisului
De regula clitorisul nu este suficient stimulat in cazul sexului vaginal, astfel incat 70% dintre femei nu ajung la orgasm doar prin sex cu penetrare. Exista insa si pozitii in care femeia isi poate stimula singura clitorisul sau o poate face partenerul. Cele mai potrivite pentru asta sunt pozitia lingurita (amandoi stau intinsi pe o parte, ea in fata, el in spatele ei), capra (el in patru labe, el pe la spate) si pozitia calare (el sta intins pe spate, ea deasupra lui cu fata spre el). Dar si in pozitia sezand si pe la spate se poate stimula clitorisul (el e asezat, ea sta la el in brate cu spatele spre el).

Pozitii menajate in cazul durerilor de spate
Durerile de spate sunt unul dintre cel mai frecvente motive pentrucare renuntam la sex. Facand abstractie ca, in afara de sexul prin penetrare, exista si alte practici pentru asemenea cazuri, sunt si cateva pozitii care sa nu ridice probleme in cazul durerilor de spate. Daca durerile le are femeia, e ideala pozitia misionarului. Folositi neaparat o saltea tare si introduceti o perna sub bazin. Daca e el cel cu dureri de spate, se recomanda pozitia in sezut. El sta asezat pe scaun, ea asezata in poala lui, cu fata spre el, miscand bazinul. Foarte relaxant este si daca o faceti si pe o masa sau pe o suprafata similara, ea pe spate, el in picioare.

Probleme de erectie
Daca penisul lui are probleme in a mentine erectia, exista o pozitie care inlesneste penetrarea, femeile stand pe spate cu genunchii indoiti si picioarele stranse la piept. Daca vaginul este prea lung sau penisul prea scurt, e ideala pozitia capra. In aceasta pozitie, vaginul se ingusteaza, in felul acesta intra bine si un penis nu prea lung.

Penis XL
Barbaii sunt de parere ca majoritatea femeilor isi doresc un penis lung, insa este un mare neadevar, deoarece un penis prea lung poate atinge dureros colul uterin. Daca intampinati astfel de probleme, incercati pozitia calare, dar invers. Adica el sta intins pe spate, ea ingenuncheaza ce spatele spre el si sprijinindu-se de pulpele lui. Nu este insa o pozitie foarte comoda, iar penisul este curbat impotriva unghiului de erctie, deci se impune atentie.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara