Sfaturi pentru placerile sexuale

Sfaturi pentru placerile sexuale

Placerile sexuale si atingerea unor orgasme puternice reprezinta cele mai mari preocupari a oamenilor inca din cele mai vechi timpuri, atat barbatii cat si femeile cautand implinirea sexuala si experimentand diferite metode a-si atinge dezideratul.

Cateva sfaturi care va vor ajuta sa prelungiti placerea

Cand se apropie punctul maxim al placerii, luati cateva pauze si reveniti la sarutari si mangaieri, apoi continuati actul sexual. In timpul pauzei, emotiile si pasiunile scad un pic si astfel, veti prelungi in mod semnificativ momentul.

Respirati mai profund. O astfel de respiratie incetineste excitarea sexuala la femei si indeparteaza orgasmul la barbati.

Nu va grabiti pentru ca nu sunteti in competitie. Pentru a obtine rezultatul dorit trebuie sa atingeti scopul fara graba nejustificata. Primiti placere de la simpla contopire a corpurilor.

Alegeti pozitia corecta in care ambii parteneri sa se simta confortabil. Pentru barbati e mai usor de controlat orgasmul, atunci cand femeia sta deasupra, pentru ca in aceasta pozitie se misca mai putin si este complet relaxat.

Cu astfel de metode simple puteti obine placere maxima de la un sex de lunga durata cu persoana draga.

! Articolele pot fi preluate de pe Aventuri Erotice cu citarea sursei si link catre articol.

Lasă un răspuns