Coș cumpărături

Comenzi: 0784 110 110

Transport Gratuit la comenzi de peste 200lei

Sfaturi pentru placerile sexuale

Sfaturi pentru placerile sexuale

Placerile sexuale si atingerea unor orgasme puternice reprezinta cele mai mari preocupari a oamenilor inca din cele mai vechi timpuri, atat barbatii cat si femeile cautand implinirea sexuala si experimentand diferite metode a-si atinge dezideratul.

Cateva sfaturi care va vor ajuta sa prelungiti placerea

Cand se apropie punctul maxim al placerii, luati cateva pauze si reveniti la sarutari si mangaieri, apoi continuati actul sexual. In timpul pauzei, emotiile si pasiunile scad un pic si astfel, veti prelungi in mod semnificativ momentul.

Respirati mai profund. O astfel de respiratie incetineste excitarea sexuala la femei si indeparteaza orgasmul la barbati.

Nu va grabiti pentru ca nu sunteti in competitie. Pentru a obtine rezultatul dorit trebuie sa atingeti scopul fara graba nejustificata. Primiti placere de la simpla contopire a corpurilor.

Alegeti pozitia corecta in care ambii parteneri sa se simta confortabil. Pentru barbati e mai usor de controlat orgasmul, atunci cand femeia sta deasupra, pentru ca in aceasta pozitie se misca mai putin si este complet relaxat.

Cu astfel de metode simple puteti obine placere maxima de la un sex de lunga durata cu persoana draga.

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara