COMENZI TEL. 0784 110 110

 

Transport Gratuit pentru comenzi de peste 200 lei

Sexul anal - Subiect Tabu

Sexul anal – Subiect Tabu

Sexul anal – Subiect Tabu- Este una dintre cele mai discutate si controversate practici sexuale, care a starnit de-a lungul timpului multe dezbateri si prejudecati. Cu toate acestea, in ultimii ani, deschiderea si acceptarea au inceput sa se manifeste tot mai mult in ceea ce priveste aceasta forma de intimitate.

Sexul anal implica stimularea anusului si a zonei inconjuratoare in scopul obtinerii placerii sexuale. Chiar daca pentru multi oameni aceasta este o frontiera intima, altii o considera o experienta incitanta si plina de satisfactie.

Sexul anal – Subiect Tabu

Tot mai multi oameni descopera placerea sexului anal!

Sexul anal – este un  Subiect Tabu in zilele noastre, iar afirmatia: “acest orificiu nu este creat pentru sex”, este destul de gresita, altfel, de ce aceasta zona este prevazuta cu numeroase terminatii nervoase, iar orgasmele anale sunt mai intense, atat la femei cat si la barbati? Daca o luati incet si corect, puteti descoperi senzatii si placeri incoparabile.Insa, la sexul anal, trebuie sa fiti mult mai atenti, decat la sexul vaginal, iata cum sa  transformati jocul anal in unul fara dureri si fara incidente.

POZE-ARTICOL-SEX-ANAL

Pentru inceput:
Asigurati-va ca aveti tot ce va trebuie la indemana. In primul rand – Lubrifiantul Anal. Nu va recomandam sa folositi lubrifianti cu efect anestezic, pentru ca astfel, nu veti simti ce nu este in regula in timpul penetrarii. Tesuturile anusului sunt foarte delicate si fine, asadar, se pot rupe usor, din aceasta cauza, excludeti graba. Totul trebuie sa decurga incet, cu multa rabdare si mult lubrifiant!

                                                     Jucariile Anale – jucarii sigure!

Care jucarii nu sunt periculoase? Cele ce sunt create special pentru sexul anal. Multe dintre ele au o ventuza sau o baza lata, tocmai pentru a nu se POZE-ARTICOL-BUTT-BLUG-siliconpierde in corp. Pentru jucariile vaginale, astfel de sigurante nu sunt necesare, dupa cum anatomia femeii, permite eliminarea oricarui obiect din vagin.  Dar daca inseram o jucarie fara siguranta in anus, pentru eliminarea ei, s-ar putea sa avem nevoie de un doctor.

Jucarii pentru Barbati!
Barbatii si ei la randul lor, au un punct G analogic femeilor, iar acest punct este tocmai prin anus. Pentru a masa prostata, sunt create special jucarii curbate pentru prostata. Ridicati tabu-ul asociat cu homosexualitatea si descoperiti o noua placere a extazului! Mai ales, masajul prostatei este recomandat pentru sanatate!POZE-ARTICOL-BUTT-BLUG-STICLA

          Regula principala!
Totul ce se intampla in dormitorul dumneavoastra, trebuie sa va placa! Daca din anumite motive simtiti un disconfort, aveti dureri sau pur si simplu nu va place, aveti nenumarate alte variante sa oferiti corpului dumneavoastra placere!
                                                    Fiti deschisi in propriile dorinte si savurati sexul!poze articol jucarii barbati-300x225Citeste si: Orgasmul anal exista. Iata 3 lucruri nestiute

Lasă un răspuns
Transport Gratuit

Pentru toate comenziile de peste 200 lei

Retur Gratis in 21 zile

Toate comenzile pot fi returnate in 21 zile conform termenilor.

Sex Shop Romania

Comanda online de oriunde ai fi si primesti comanda a 2-a zi.

Discretie Maxima

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara